Ga naar inhoud

Sandra1972

Members
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sandra1972

  1. Ik heb even gebeld... met nat washandje afgedaan en droog gewreven... thnx

    ik zou even een da bellen en die vragen wat te doen

    lijkt me niet goed als hij het binnen krijgt

    of wassen maar zorg dat hij echt helemaal droog is

    voor hij weer naar buiten gaat

    als hij nog vochtig is kan hij madenziekte krijgen

    succeser mee

  2. Hi allemaal,

    Toen ik net joey rond zag hupsen dacht ik bij mijzelf "wat zie je er smoezelig uit' nu hebben de kids Joey geaaid maar ze waren nog een beetje vettig vd P20 (zonnebrand) Joey was dus ook een soort van zonneproof... Het is niet mega maar zijn vacht is wel ietwat vettig op de rug. Afgedaan met een handdoek maar blijft nog wel... Is dit schadelijk ivm dat hij zichzelf gaat wassen... Het is geen gewone zonnebrand maar een hele sterke... Ruikt ook chemisch...

    Wellicht een idiote vraag maar als hij zichzelf gaat likken..

    Ik hoor het heeel graag

    Groetjes

  3. Ik las op de veilige plantenlijst dat konijnen ook bramen en het blad vd bramen struik mogen eten... mijn mams heeft een grote struik in de tuin... nu was mijn idee om joey (nhd 10 weken(eens kennis met dit blad te laten maken. Het wordt niet zijn dagelijkse bladgroen maar ik vroeg mij af of hij ook bv blaf van een dag oud mag eten hiervan. en blad vd druif dat moet ik volledig drogen voor ik het geef? Alvast bedankt voor het meedenken.

  4. Dat weet ik... Adviezen lopen ook vaak uiteen ook over de hoeveelheid biks voor de kleintjes... Maar geef liever liever kleinere biksjes... Zijn er niet voor niets:yes:

    Ik heb nog nooit juniorvoer aan mijn jonge konijntjes gegeven. Gewoon voer is goed genoeg zoals hier al geschreven. ;)
  5. Nou ik ben begonnen de Care+ te geven met de hfst junior ik doe nu gewoon steeds een klein pietsie beetje bij de care+ totdat de 15 kg zak naar het einde gaat dan ga ik de hst opvoeren. De junior blijf ik geven tot joey bijna 6 mnd is dan ga ik hetzelfde weer doen met de junior mengen met de hfst grotere brok en dan eten geven 2x per dag (35 gr over de dag) Joey krijgt nu nog onbeperkt (geen volle bak steeds een beetje en wanneer het op is weer een klein beetje) en dat blijf ik gewoon geven tot hij 6 mnd is. joey laat de ene keer zijn bdk liggen en de andere keer eet ie ze op.... Maak mij er niet zo druk meer om. Ook begonnen met groen. Witlof steeds een stukje groter. Vind joey medaar lekker! joey is qua plassen nog steeds een eigenwijsje... Keutelt overal. Wctje verplaatst naar zijn plashoek maar nu doet hij het er gewoon voor haha. Maar deze mama blijft stug de keutels over de dag heen in het wctje gooien en af en toe z'n plas erin... De volhouder wint!

  6. Andere SS... Joey is nog jong en mag alleen nog die Junior... Maar wel vreemd eigenlijk dat in die junior dan ook het eiwitgehalte zo hoog is... Je hebt verschillende... In de DE hier hebben ze SS Junior Rabbit en SS Mature Rabbit....

  7. Ik ben vanmiddag even naar de dw geweest voor de andere biks ivm het eiwit gehalte. Maar in de SS junior zit hetzelfde gehalte aan eiwit! Okay... Scheelt 0,3 % (Care+ 17,3 % & SS 17%) dus daar hoef ik niet voor Te wisselen als het om het eiwit gaat. De samengeperste korrel van HFST hadden ze niet alleen het gemixte voer... (15,3 %)

    Inprinciepe zou hij ze op moeten eten, maar het gebeurd wel vaker dat jonge konijnen ze laten liggen. Mijn ram deed dat ook en is er ook nogsteeds ;) Inmiddels ben ik er dus achter waardoor mijn ram dat deed (oa te veel eiwitten) en nu hebben we dat dus bijna niet meer. Een enkele keer zie ik het nog en dat is dan vaak nadat ik weer aan het proberen ben geslagen met weer een andere groente of iets dergelijks.

    Wat je eventueel ook nog zou kunnen doen (als je dat niet zonde vind) is je huidige biks aan een asiel geven en (met een meng periode) overstappen op HFST of SS. Anders zou het mss ook nog een optie zijn om nu al zijn biks te mengen met HFST of SS tot je huidige zak leeg is? Het is een beetje kijken waar het vandaan komt. Ik zou niet gelijk in de stress schieten, dat is op dit moment nog niet nodig.

  8. Ik was richting obsessie aan het gaan :mdr: laat het maar zo... Morgen even richtimg de voor voer... Ga ik gewoon beginnen met mixen. Thnx

    Inprinciepe zou hij ze op moeten eten, maar het gebeurd wel vaker dat jonge konijnen ze laten liggen. Mijn ram deed dat ook en is er ook nogsteeds ;) Inmiddels ben ik er dus achter waardoor mijn ram dat deed (oa te veel eiwitten) en nu hebben we dat dus bijna niet meer. Een enkele keer zie ik het nog en dat is dan vaak nadat ik weer aan het proberen ben geslagen met weer een andere groente of iets dergelijks.

    Wat je eventueel ook nog zou kunnen doen (als je dat niet zonde vind) is je huidige biks aan een asiel geven en (met een meng periode) overstappen op HFST of SS. Anders zou het mss ook nog een optie zijn om nu al zijn biks te mengen met HFST of SS tot je huidige zak leeg is? Het is een beetje kijken waar het vandaan komt. Ik zou niet gelijk in de stress schieten, dat is op dit moment nog niet nodig.

  9. Jaaaa :) foto's volgen snel! Ik zit eigenlijk allen op ipad of mijn mobiel... Kan ik geen foto's platsen. Moet via laptop...

    Haha, kan ik me helemaal voorstellen :)

    We zijn hier trouwens ook dol op foto's ;) Die kun je gemakkelijk in je profiel in je fotoalbum plaatsen. Als je wilt hoor.. :)

  10. Ja dat weet ik... Wil ook snel de ren :)

    Een 1,2 meter hok zou ook niet groot genoeg geweest zijn ;) Je moet er eigenlijk op rekenen dat 1 of 2 konijnen minimaal 2 m2 ruimte nodig hebben. Minder zou ik echt niet aanraden. Mijn konijnen waren ook niet tevreden om 2 m2 ;)
  11. Ja, haha snelle willie! Ik vind het ook jammer dat Joey geen vriendinnetje heeft... Hopelijk veranderd papa's gedachte. Weet ook niet of 2 nhd's in dit hok passen. Ik was in de veronderstelling dat we een 1.20 mtr hok gekocht hadden is het hok 1.00 mtr dat was even een grrr momentje (communicatie met dw niet geheel goed) hok staat nu naast de bank, daar past nog geen ren aan.. Maar dit gaat allemaal goed komen!

    Ik had m'n vorige bericht nog aangepast ;) Je was snel met reageren :)
  12. Hihi, ach... Nee dat zouik nooit doen...

    Nee, 10 minuten kan geen kwaad hoor. Konijnen slapen ook wel eens en dan eten ze ook niet ;) Ik bedoelde alleen maar aan te geven, dat je hem dus niet een paar uur zonder eten moet laten :)
  13. 10 minuten op 24 uur is toch niet zo heel erg? Hij heeft wel die bdk op en gelijk daarna alles weer gekregen... Als hij door de kamer huppeld eet hij weleens langer niet...

    Ow wat goed!

    Als je dat de volgende keer weer doet, laat hem dan niet een langere tijd zonder voer. Konijnen moeten namelijk veel eten omdat anders binnen 12 uur de darmen stil komen te liggen, wat binnen 24 uur dodelijk is ;)

    Leuk dat je dochter zo begaan is met Joey :)

  14. Joey is vrijwel de gehele dag los in huis (volledig konijnenproof) als hij in zijn hok moet is het de bedoeling dat ik de ren er voor plaats, deze heb ik besteld. Snacht vanaf 24:00 uur tot sochtends 06:00 uur zit hij nu even in zijn hok. Een vriendinnetje heeft hij niet. Datwil deze mama wel maar papa is og tegen... Hopelijk veranderd dit!

    Over het eten heb ik een goed gevoel, hij krijgt gewoon continu... Ik had voor vanacht een handje staan maar eet daar echt nog maar knabbelgewijs van, dit zal waarschijnlijk nog veranderen, hijis nog klein. Hooi eet hij genoeg. (althans dat denk ik, ik zie m genoeg knabbelen, en een klein konijntje eet toch wat hij nodig heeft? Aan het einde van deze zak ga ik mengen naar de ss of die andere...

    Als hij veel hooi eet, dan betekend dat dat hij niet te veel biks eet. Dat regelt hij dus goed. Dat hij de hele dag biks eet maakt niet uit. Dat mogen ze tot 4 maanden. Daarna kun je de hoeveelheid biks verspreiden over 1 of 2 maaltijden.

    Als Joey het goed doet op groente, mag hij alle dagen een schaaltje hebben inderdaad. Hierbij blijf je opletten of het hooi wel zijn hoofdmaaltijd blijft, anders geef je te veel biks of te veel groentes.

    Hier een handig tabelletje:

    voedselpiramide%20copy.jpg

    Hoe kleiner het vakje, hoe minder ze ervan moeten hebben. Overigens zou ik geen brood of beschuitkruimels geven. Het hoort eigenlijk niet thuis in de voeding van een konijn. Een konijn met diarree zou ik op water en hooi zetten. Gemengd voer zou ik ook niet geven omdat dit ongezond voor ze is. Gemengd voer is meer een soort snoepje voor ze.

    Fruit geef ik eigenlijk ook niet. Mijn ram krijgt er gas van (van het kleinste stukje) en al die suikers zijn eigenlijk niet zo gezond voor ze. Als hij zijn bdk's opeet, dan kun je wel voorzichtig wat wilgentakken, appel takken en peren takken proberen. Dat is ook nog eens erg goed om zijn tandjes af te laten slijten (de tanden van een konijn groeien hun hele leven door, bij te weinig slijtage of een verkeerde kaakstand kunnen hier problemen bij optreden).

    Goed dat je jouw konijn lekker door huis laat huppelen! Dat is goed voor zijn benen en darmen. Kan hij ook 's avonds en 's nachts door het huis? Dan zijn ze namelijk het actiefst en hebben ze de meeste ruimte nodig.

    Let bij het in huis rond hobbelen wel op dat hij nergens bij kan (kabels, snoeren, medicijnen, planten, schoonmaakmiddelen etc etc), eigenlijk net als bij kinderen.

    Krijgt jouw konijn ook nog een maatje?

    Ik vind NHDen erg leuk, maar ze kunnen dus erg gevoelig op hun darmen zijn. Dit moet je dus wel in de gaten houden als je van voer veranderd of met groente begint etc.

    Het gewicht van de NHD loopt erg uit een. In een dierenwinkel noemen ze het vaak een dwerg, maar wordt het alsnog zo'n 2 kilo of net iets meer. Mijn ram komt niet uit een dierenwinkel, maar zou wel een raszuivere NHD zijn. Toch is hij 2,2 kilo. Dit komt omdat sommige NHDen het dwergfactor missen.

    Van mij hoef je je konijn niet te wegen hoor ;). Laat hem lekker aan jou en zijn omgeving wennen. Al dat oppakken vinden ze vaak niet leuk. Dit komt omdat ze van nature prooidieren zijn. In de natuur worden ze alleen opgepakt als ze een lekker hapje voor een roofdier worden.

    Ik had hierboven eigenlijk al een beetje antwoord gegeven. Hij mag nu lekker de hele dag knabbelen. Vanaf 4 maanden krijgt hij beperkte porties. Dit kun je verspreiden over 1 of 2 keer per dag, net wat jij prettig vind en waar jouw konijn goed op reageert.

    Bij oudere konijnen (va 4 maanden) geef je idd niet meer onbeperkt, maar daarvoor zou ik dat wanneer het even kan wel doen. Je konijn is volop in de groei en heeft die voedingsstoffen gewoon nodig. Uit de tekst (veel hooi eten) begrijp ik dat dit konijn het eigenlijk perfect regelt. Het wordt voor mij eigenlijk steeds waarschijnlijker dat de hoeveelheid eiwitten in de biks gewoon te veel is. Mijn NHD laat zijn bdk's ook liggen als hij te veel eiwitten binnen heeft gehad.

  15. Klein victorie momentje! Vanochtend had Joey een bdk gelegd... Oudste dochter kwam naar mij toegerend... "Mam mam er ligt er 1 op de grond, je weet wel zo'n gekke keutel" Ik geprobeerd om Joey m te voeren maar meneertje haalde flink zijn neus op... Ik natuurlijk klotsoksels want hij moet m opeten. Ik heb m toen in zijn hok gezet en, wellicht niet konijn verantwoord, zijn hooi en biks weghaald. De bdk toe in zijn etensbakje gelegd. joey klein beetje onrustig (waar is mijn eten) maar na 10 minuten had hij de bdk opgegeten! Joehoe...

  16. Super duidelijk ook! Ik had net het volwassengewicht opgezocht kwam idd op 1500 gr.

    Je geeft dus niet onbeperkt ivm de groei en leeftijd? Ga die 40 gr. eens uittesten...

    Ik heb 2 NHD nijnen hangoor van 14 en 12 weken. Ze wegen op volwassenleeftijd tussen 1250 en 1700 gram. Als je nu even uitgaat van 1500 gram, kan je 1.5 x 25 gram biks geven per dag. Ik geef mijn nijnen samen 80 gram per dag. Dit krijgen ze bij mij rond 17 uur. Jij zou het kunnen verdelen, 's ochtends 20 en 's avonds 20. Even afwegen dus!

    Als hij zijn bdk opeet, dan kan je met groente starten. Je geeft dag 1 een soort en dan een klein stukje. Geen diarree? Dan volgende dag iets meer. Na een paar dagen een nieuwe groente proberen. Zo went hij langzaam aan meerdere soorten en grotere hoeveelheden. Ik geef mijn koppel elke ochtend een flinke groenteschotel: andijvie, witlof, peterselie, wortel (niet teveel ivm suikers). En een klein stukje appel of banaan. En om de dag een piepkleinstukje geroosterd brood. Verder hele dag hooi en dus rind 17 uur biks. Bij diarree, alleen water en hooi geven, is mij verteld. Totdat keutels weer normaal zijn.

    Ik ben toen ze 10 weken waren, begonnen met de ren in het gras. Eerst heel even, ik deed een kwartier. Ze eten als een razende gras met als gevolg diarree als je ze te lang door laat eten. Dit dus net als groente ook opbouwen.

  17. Is het trouwens de bedoeling dat joey de biks in ene x opeet? Of is dat voor tzt als hij ouder is? Nu knabbelt hij er de gehele dag van...

    Ik zou overstappen zodra je zak leeg is (zonde om weg te gooien) en met dat laatste beetje overstappen. HFST heeft ook HFST junior. Het enigste verschil is de maat van de brokken. Er zijn veel mensen die de normale biks gewoon aan hun jonge konijntjes voeren, dus ook de normale SS.

    Groente, fruit en kruiden zou ik pas op gaan bouwen zodra hij al zijn bdk's eet. Nieuw voer introduceer je per soort (dus eerst 1 en als dat goed gaat het volgende erbij) en in postzegel formaat (elke keer een stukje groter). De darmen moeten namelijk wennen aan het voer. Elke keer dat je een bepaalde groente/fruit/kruiden even niet meer hebt gegeven, moet je dit van voor af aan opnieuw opbouwen.

    Mijn ram is erg gevoelig op zijn darmen (schijnt NHD eigen te zijn). Bij hem bouw ik alles dus ook af. Daarnaast heb ik dus ontdekt dat hij niet tegen brandnetel, erwtenvlokken, fruit (appel en banaan) en bepaalde groentes kan. Sla gaat juist wel goed.

    Dat is dus een kwestie van uittesten en dat kun je alleen testen als zijn ontlasting en eetlust normaal is en hij dus zijn bdk's goed op eet. Ik zou dat dus nu nog absoluut niet doen omdat je simpelweg niet kunt vergelijken of hij er wel of niet goed op reageert..

    Als je dan zo ver bent om wel te kunnen proberen, dan moet je eigenlijk alarm slaan (naar een konijn kundige dierenarts) op het moment dat je konijn zich anders dan anders gedraagd: stil in een hoekje zitten of juist continu van houding veranderen, niet willen eten en/of geen keutels produceren.

    Als je ziet dat hij zijn bdk's laat liggen of diarree heeft, ga dan terug naar het vorige 'menu' waarbij het wel goed ging.

    Of 1,5 handje biks genoeg is, weet ik niet. Bij iedereen is 1,5 handje namelijk weer een andere hoeveelheid.. Daarbij weet ik niet wat voor een konijn je hebt en hoe zwaar hij nu is en hoe zwaar hij wordt (het volwassen gewicht).

    Het voeren van biks gebeurd vaak ook meer op het oog. Het ene konijn heeft meer nodig als het andere konijn. Ook is het natuurlijk in de toekomst afhankelijk van wat hij nog meer te eten krijgt. Een goed uitgangs punt is dat je konijn nog voldoende hooi moet eten. Hooi is namelijk de hoofd maaltijd.

    Het uittrekken van hooi zie ik hier ook wel. Dan eten ze liever van de grond af.

    Bdk = blinde darm keutels. Ik bedoelde dus dat ik in die situatie zou verwachten dat hij helemaal geen blinde darm keutels zou eten.

    Geen enkele vraag is raar. Zo zijn we allemaal begonnen ;)

    Gras is een appart iets. Ik zou zowiezo weer in de gaten houden dat het eerst goed met zijn bdk's gaat (dus dat hij ze allemaal op eet) en daarna pas het gras introduceren. Het gras zou ik van te voren een beetje PLUKKEN (niet knippen want dat kan gas veroorzaken en het gras ook direct na het plukken geven, wat hij niet in 1x op eet moet je weg pakken) en dat aan hem voeren zodat je zijn darmen als het ware laat wennen aan het gras.

  18. Heel blij met je advies! Super! Ik wacht nog even met groenvoer tot het mij wat duidelijker is hoeveel joey daadwerkelijk van de biks eet. By the way... De Biks moet toch een soort bijvoer worden tzt? Ben ook heel benieuwd of er morgen weer bdk's liggen... Wat dat zijn het overduidelijk!

    Hoe kan je groenvoer nou afbouwen? Als je met groenvoer gaat beginnen bouw je het eerste soort per dag op en dan een week later een ander erbij toch? Mag Joey straks elke dag een groenteschaaltje? Vind t best ingewikkeld hahaha...

    Bij de dierenwinkel hadden ze gezegd als hij diaree krijgt geef dan beschuitkruimels door zijn voer...

    Ik heb trouwens een nederlandse hangoordwerg en vorige week woog hij bijna 500 gram... Moet ik hem wegen?

    En hooi eet hij in overvloed....

    Tis echt een lekkerding... Buiten de kooi vond hij even leuk... Maar sinds, uitzichzelf, vandaag heeft hij de smaak te pakken... Wipt de hele dag in en uit en door het huis...

    Ik zou overstappen zodra je zak leeg is (zonde om weg te gooien) en met dat laatste beetje overstappen. HFST heeft ook HFST junior. Het enigste verschil is de maat van de brokken. Er zijn veel mensen die de normale biks gewoon aan hun jonge konijntjes voeren, dus ook de normale SS.

    Groente, fruit en kruiden zou ik pas op gaan bouwen zodra hij al zijn bdk's eet. Nieuw voer introduceer je per soort (dus eerst 1 en als dat goed gaat het volgende erbij) en in postzegel formaat (elke keer een stukje groter). De darmen moeten namelijk wennen aan het voer. Elke keer dat je een bepaalde groente/fruit/kruiden even niet meer hebt gegeven, moet je dit van voor af aan opnieuw opbouwen.

    Mijn ram is erg gevoelig op zijn darmen (schijnt NHD eigen te zijn). Bij hem bouw ik alles dus ook af. Daarnaast heb ik dus ontdekt dat hij niet tegen brandnetel, erwtenvlokken, fruit (appel en banaan) en bepaalde groentes kan. Sla gaat juist wel goed.

    Dat is dus een kwestie van uittesten en dat kun je alleen testen als zijn ontlasting en eetlust normaal is en hij dus zijn bdk's goed op eet. Ik zou dat dus nu nog absoluut niet doen omdat je simpelweg niet kunt vergelijken of hij er wel of niet goed op reageert..

    Als je dan zo ver bent om wel te kunnen proberen, dan moet je eigenlijk alarm slaan (naar een konijn kundige dierenarts) op het moment dat je konijn zich anders dan anders gedraagd: stil in een hoekje zitten of juist continu van houding veranderen, niet willen eten en/of geen keutels produceren.

    Als je ziet dat hij zijn bdk's laat liggen of diarree heeft, ga dan terug naar het vorige 'menu' waarbij het wel goed ging.

    Of 1,5 handje biks genoeg is, weet ik niet. Bij iedereen is 1,5 handje namelijk weer een andere hoeveelheid.. Daarbij weet ik niet wat voor een konijn je hebt en hoe zwaar hij nu is en hoe zwaar hij wordt (het volwassen gewicht).

    Het voeren van biks gebeurd vaak ook meer op het oog. Het ene konijn heeft meer nodig als het andere konijn. Ook is het natuurlijk in de toekomst afhankelijk van wat hij nog meer te eten krijgt. Een goed uitgangs punt is dat je konijn nog voldoende hooi moet eten. Hooi is namelijk de hoofd maaltijd.

    Het uittrekken van hooi zie ik hier ook wel. Dan eten ze liever van de grond af.

    Bdk = blinde darm keutels. Ik bedoelde dus dat ik in die situatie zou verwachten dat hij helemaal geen blinde darm keutels zou eten.

    Geen enkele vraag is raar. Zo zijn we allemaal begonnen ;)

    Gras is een appart iets. Ik zou zowiezo weer in de gaten houden dat het eerst goed met zijn bdk's gaat (dus dat hij ze allemaal op eet) en daarna pas het gras introduceren. Het gras zou ik van te voren een beetje PLUKKEN (niet knippen want dat kan gas veroorzaken en het gras ook direct na het plukken geven, wat hij niet in 1x op eet moet je weg pakken) en dat aan hem voeren zodat je zijn darmen als het ware laat wennen aan het gras.

  19. @Nicky_the ben ik weer... Maar ik vraag liever TE VEEL :) ik gaf net wel aan bv met gras beginnen als groenvoer.. Maar mij was verteld dat Joey pas met 6 mnd met zijn ren op het gras mag ivm het gras... Betekend dat ook dat hij nog geen gras mag eten en pas vanaf 6 mnd?

  20. Snoepjes krijgt hij niet veel hoor... Maar wat bedoel je met "alle bdk zien" ?

    Ik verwacht dat het probleem te maken heeft met de vele eiwitten in de biks en/of de snoepjes. Maar er kunnen nog meer oorzaken zijn zoals bijvoorbeeld wormen of dat hij gewoon niet door heeft dat hij ze moet opeten (maar in dat laatste geval zou ik verwachten dat je alle

  21. Dat is een fijne pagina! Nog niet gezien :) thnx...

    Is dat andere voer ook voor jonge konijntjes? Dit voer blijven geven tot 4 mnd en dan overstappen? en hoe kan ik bij joey het beste beginnen met groenvoer en hoeveel en wanneer? Met groentes en fruit... Ik heb ook begrepen dat je bv beter geen sla en koolsoorten kan geven ivm gas. En ik wil ook niet te rap gaan dat hij diaree krijgt. Mijn moeder heeft bv een bramenstruik en nu las ik dat je dat ook mag geven (het blad en als de bramen rijp zijn ook de bramen) heb lijst met veilige groentes gezien... Misschien beginnen met wat gras of appel of paardensla uit de tuin? Of komkommer?

    Ik heb nu 1,5 handje in het bakje van de biks... Genoeg?

    Joey eet goed van zijn hooi maar hij is ook een rare... Trekt het er soms allemaal uit...

    Ik zou het onbeperkt blijven geven samen met hooi en water en dan straks overstappen op SS of het goedkopere (maar net zo goede) HFST.

    Het is idd lastig dat je verschillende adviezen krijgt. De meeste adviezen zijn bedoeld voor konijnen ouder als 4 maanden, terwijl jouw konijn natuurlijk jonger is als 4 maanden.

    Jouw konijn moet nog groeien en krijgt verder nog geen kruiden en nog geen groenten, dus zijn zijn biks erg belangrijk.

    Ik verwacht dat het probleem te maken heeft met de vele eiwitten in de biks en/of de snoepjes. Maar er kunnen nog meer oorzaken zijn zoals bijvoorbeeld wormen of dat hij gewoon niet door heeft dat hij ze moet opeten (maar in dat laatste geval zou ik verwachten dat je alle bdk's ziet).

    Deze pagina bedoelde ik, waar je meer info kunt vinden: http://www.bunnybunch.nl/konijnen/voeding-van-een-konijn.html

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .