Ga naar inhoud

Snuitje68

Members
  • Items

    333
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Snuitje68

  1. Sorry ik zie even door de bomen het bos niet meer dus vandaar even alle vragen in 1 topic.:$

    Hoe oud moet een konijn zijn zodat je hem kunt laten inenten??

    -Dierenarts zei dat het nu al kon.Hij is nu 11 weken.:blink:

    Hoe oud moet hij zijn als hij gecastreerd word?

    Hoe oud moet hij zijn voordat hij gekoppled kan worden?

    En hoe oud moet het vriendinnetje zijn?:bounce:

    Nou ik hoop dat ik veel informatie krijg.....Alvast bedankt.:bow:

  2. ik heb al eerder informatie gevraagt over hoe zwaar hij zou worden en dat zou ongeveer uitkomen tussen de 2 en de 2,5 kg ik zet er even een foto bij om een beeld van hem te krijgen.Hij weegt nu 1,050 ongeveer en is 11 weken jong dat is een groot verschil met vorige week toen weegde hij maar liefst 870 ongeveer maar hij is wel flink ziek geweest en hij maakt het nu super een vrolijk konijn die binky's maakt.

    viewThumb.jsp?fileID=27643459&size=thumb

  3. Nou ik doe het op dit moment zo......S'morgens krijgt hiji 30 gram biks brokjes en 3 soorten hooi (naturel, kruiden hooi en pepermunt hooi) Zo kan hij zelf kiezen maar en blijft van alle 3 niet veel over dan krijgt hij nog 40 gram groenvoer (peterseli, basilicum, witlof)ben nog aan het opbouwen..elke ochtend en avond vers water waar ook niet veel van over blijft...en dan het 's avonds 30 gram biks brokjes dus in totaal 60 gram.....Nou als die van mij nou nog niet genoeg eet weet ik het ook niet maar ik denk verder dat ik het wel goed doe zo........TOCH????

  4. oke dank je het zit namelijk zo ik ben aan het opbouwen met groente en het is dan zonde om de helft weg te moeten gooien omdat het anders te veel in 1x word....peterseli en basilicum doet hij een moord voor wortel vind hij niet lekker dus wil ik graag andere dingen gaan proberen.....appel en banaan vind hij ook heerlijk dit beperk ik natuurlijk tot 1x per week.

    Nogmaals bedankt :)

  5. Ja mensen daar ben ik weer hihihi...:$:bounce:

    Na lang denken heb ik toch weer een vraag.

    Als ik nou morgen boodschppen ga doen neem ik natuurlijk ook wat lekkers mee voor mijn mannetje nou is mijn vraag kan ik de groente invriezen??zoals paprika??

    Nou ik hoor graag jullie reacties

  6. Ik heb ergens gelezen dat een gezond dieet wel kan bestaan uit voldoende groente hooi en water...Ik weet alleen niet meer waar ik dat heb gelezen...de biks brokjes zou extra zijn en gewoon omdat ze het lekker vinden.....Konijnen zijn daarbij planten eters snappie!!!Dus het zou wel kunnen.

  7. Nou dan heb ik ook meteen even een vraagje over het ineten van mijn snuitje....Ik heb net de dierenarts gebeld en gevraagd of hij al ingeént mag worden (hij is 10 weken 2,5 maanden)De dierenarts zei ja en kan gewoon op open spreekuur komen kosten zijn 23 euro....Deze inenting zou een jaar actief zijn....Nu is mijn vraag heeft hij gelijk met alles wat hij me heeft verteld???Vind het nogal moeilijk om n dierenarts te vertrouwen op dit moment.:boxing:

  8. Moet ik mijn dagelijkse gewoonte gewoon volhouden Dus 60gram biks (wel verdeeld ) onbeperkt hooi en drinkwater.En een beetje groete.

    Of kan ik hem voor de afwisseling ook een lekkere krecker van vitakraft geven???

  9. dan hou ik inderdaad 870gram als basis aan en dan weeg ik hem elke week...Hij ziet er echt super uit dus ik denk niet dat hij iets te kort komt hihihi.schrok alleen een beetje omdat het bij de da 1 kilo was en toen was hij er slechter aan toe dan nu.....Nu is hij echt levendig.hihihi

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .