Ga naar inhoud

ledh

Members
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ledh

  1. Mijn voedster is een tweetal weken geleden gecastreerd. Zij begon al snacks te eten de dag zelf (na een twaalftal uur) dus dat ging best vlot. keuteltjes duurden wat langer maar dat kwam vanzelf goed.

    Ik denk dat je alles goed doet hoor, zo vertelde mijn dierenarts het mij ook!

  2. Mijn dwergkonijn is 24u geleden gesteriliseerd. Ze zit in haar hokje nu (dat vindt ze niet echt leuk want normaalgezien mag ze vrij rondlopen, maar de DA zei dat dit het best is voor de eerste paar dagen aangezien ze graag rondspringt en op hoge plaatsen zit) met een berg hooi, water en een heleboel verse groentjes (witloof, spinazieblaadjes, wortel). Ze eet wel wat maar ik vind voorlopig nog geen keuteltjes. Ik heb wel al een plasje gevonden.
    Is dat erg?


    Ik ga om het uur ongeveer eens bij haar kijken en ze beweegt niet veel, wat denk ik wel normaal is na zo'n operatie. ze is wel geïnteresseerd, heldere oogjes, ... ik mag haar ook aaien.

    Eerste keer dat ik dit meemaak dus ik wil haar zeker goed verzorgen. Tips dus zeker welkom :)

  3. Ik vrees dat je je buren niet kan vragen om ermee te stoppen, maar misschien dat ze wel aan de andere kant van de tuin kunnen gaan roken, zodat de rook goed verspreid is voor hij langs je konijntjes passeert? Zijn het vriendelijke mensen of is 't wat moeilijk...?

  4. Martha is m'n eerste (dwerg)konijntje dus ik wil graag dat ik haar goed verzorg! is dit oké?

    -elke dag vers hooi (berghooi van Tom&Co winkel), steeds aangevuld zodra het op is.

    -korrels, er zitten geperste korrels in en ook andere dingen, ik denk gepofte mais enzo. per dag twee handjes (eentje savonds, eentje sochtends)

    -om de twee-drie dagen een vingerlengte wortel

    -vers water

    Ik denk dat ze nog wat meer verse groente mist maar ik weet niet goed wat! ik heb haar in het begin wat sla gegeven maar daar kreeg ze diarree van dus ben ik er mee gestopt. Ze eet alles op maar is vooral gek op de korrels. Ik vermoed dat al die extra's tussen de korrels niet hoeven dus volgende keer koop ik een zak met enkel geperste korrels.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .