Ga naar inhoud

Purk

Members
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Purk

  1. Hij eet nog wel minder dan eerst maar eet wel goed, nu vooral veel groenvoer. Hij drinkt wel weer goed en is zichzelf. Wij vroegen de dierenarts nog waar we op moesten letten en het enige dat ze zei was dat we nog 6 weken moesten wachten tot we hem weer bij t vrouwtje mochten plaatsen omdat hij dan nog vruchtbaar is (dit lijkt me persoonlijk wel erg lang?) Wat is jullie tip om aan te houden?

    Hij kan nu weer bij zn vriendinnetje snuffelen enzo want de hokken staan naast elkaar met gaas ertussen.

    Bedankt voor jullie reacties!

  2. Hoi allemaal!

    Onze gizmo (hangoorkonijn) is maandag naar de DA geweest voor castratie, hierna drinkt hij amper. Hij eet gelukkig wel goed. Ik heb al geprobeerd om groenvoer in water te doen zodat als hij dat eet hij wat water binnen krijgt. Hebben jullie nog tips? Is het een erg groot probleem dat hij nu niet goed drink en komt dat nog of moet ik nu stappen ondernemen?

    Alvast bedankt!

  3. Hey allen,

    hier even een kleine update!

    Het gaat al steeds een stukje beter! Vandaag zat ik in de ren en voerde ze wat brokjes en toen sprong bella ineens op mn schoot! Ik voerde haar weer wat en kon haar zelfs een beetje aaien! Later kwam gizmo er ook bij zitten op mn schoot :)!

    Het gaat dus al een stuk beter!! Morge volgt er een foto:)

  4. ik probeer steeds als ik ze een brokje uit mn hand laat eten even een aaitje over hun koppie te geven.. ze duiken dan steeds weg of lopen weg ofzo.. kan dit misschien ook komen omdat ze nog jong zijn? Kan het dan zijn dat ze het wel fijn vinden als ze ouder zijn? Ik heb zelf eigenlijk geen ervaring met jonge konijntjes.. Mijn vorige konijn (NHD) kreeg ik toen ze 6 maanden was..

  5. dankje!

    Wat fijn dat jullie zo snel reageren! Ik heb inderdaad al uit mn hoofd gehaald ze steeds op te pakken en ik heb ook gelezen dat ze daar juist bang van kunnen worden. Het lijkt wel of ze over hun kop aaien ook niet echt fijn vinden.. of wennen ze hier vanzelf aan?

  6. Hoi allen,

    Ik ben nieuw op dit forum en had even een vraag

    Ik heb met mijn vriend samen 2 hangoorkonijntjes van 8,5 week oud

    600536_438489076192107_1421997314_n.jpg

    Gizmo

    &

    224868_438488986192116_657490016_n.jpg

    Bella

    Opzich zijn de konijntjes best wel tam, ze eten uit je hand en komen wel naar je toe. Als je ze op wilt pakken beginnen ze heel erg tegen te stribbelen en als je ze wilt aaien duiken ze ineen of lopen ze weg. Heeft iemand misschien een idee wat ik hier tegen zou kunnen doen, dat ik ze wel kan oppakken en kan aaien? Dit wil ik namelijk zo graag! Mijn vorige konijn kon ik namelijk helemaal niet oppakken en aaien en dat wil ik bij deze konijnen wel.

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .