Ga naar inhoud

Loise

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Loise

  1. Erg vervelend voor je! Vind het heel vreemd dat je karnemelk moest geven van de dokter heb ik nog nooit van gehoord. Mijn konijn heeft ook een gasbuik gehad die ben ik gelijk gaan dwangvoeren met science selective brokken (zitten meer vezels in beter dan biks). Is wat duurder maar voorkomt vaak gasbuiken. Heb haar ook gelijk drie keer per dag ciseral gegeven en infacol. Daarna nog een injectie metachloral van de dierenarts gehad en toen weer helemaal opgeknapt. Gasbuiken zijn altijd kritiek zorg daarom dat je altijd infacol, science selective en olvarit om een papje van de science te maken, in huis heb.

  2. Castreren en daarna een voedster zoeken die bij zijn karakter past. Kan daar het beste voor naar een asiel gaan omdat als de koppeling mislukt je een andere uit kan zoeken, zit je tenminste niet met twee konijnen die elkaar niet willen. In het asiel hebben ze vaak ook ervaring met dominante mannetjes en kunnen ze je helpen om een goed passend vrouwtje uit te zoeken. Succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .