Ga naar inhoud

Wolletje

Members
  • Items

    799
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wolletje

  1. Het beste kun je ze gewoon biks geven, daar zit alles in wat ze nodig hebben. Van gemengd voer eten ze alleen de lekkere dingen eruit, de gekleurde stukjes en de staafjes (biks) laten ze vaak liggen, dus ik ben er geen voorstander van.

    Bij mij krijgen ze elke dag een hamstervoerbakje vol biks, voor de hele dag genoeg hooi en 3-4x in de week een bak vol met groente voor erbij.

  2. Lijkt mij indd ook, ach ik heb hier de ruimte toch niet om gras te drogen, maar het zou wel handig zijn! Zolang er hier 1 tot 1,5kilo in de week doorheen gaat krijgen ze hier gewoon het normale hooi, geen gekke dingen. Anders heb hier straks voor elk konijn wat anders staan en dat word me een beetje te gek :lol:

  3. Heel duidelijk topic indd! Bij mn moeder krijgen ze eens in de twee weken wel een half knabbel stokje, en dat is dan ook altijd zo weer op. Ze krijgen hier, na het schoonmaken van het hok, of een paar rozijnen of een stukje wortel. Daar heb ik meer vertrouwen in dan snoepjes of wat dan ook. Kleine verwennerij op zn tijd moet kunnen :)

  4. Ik was net de nagels aan het knippen van Donna, was met de achterpootjes klaar toen ik zag dat ze een nagel had gebroken van haar voorpootje.

    Ik heb al een dierenarts proberen te bellen, maar dat duurt me allemaal te lang. Iemand enig idee wat ik het beste kan doen?

  5. Hee meid, ik lees het ook nu pas. Vind het echt super vervelend voor je, juist met Flower omdat je er nogal wat mee van doen hebt gehad toen je hem kreeg. Het aanbod van Konijnenvrouwtje is natuurlijk helemaal super, zou er echt serieus overna denken. Alhoewel ik me ook kan voorstellen dat je hem natuurlijk het liefst thuis hebt, maar voor jou is het ook steeds weer een heel eind rijden. Ik leef met je mee, en ik denk aan je, en aan Flower natuurlijk! Hoop echt dat alles helemaal goed gaat komen en dat ze over een tijdje weer gezellig met zn 2en samen zullen zijn!

  6. Ik heb ze alledrie. Een hooibal, een hooiruif van tralies en van kunststof.

    Ik denk dat je moet gaan voor iets wat bij jou het makkelijkst is.

    Stel dat je de konijnen buiten hebt staan, en ze moeten dan dus aan het gaas

    bevestigt worden aan de buitenkant, kan er regen inlopen..

    Dan zou ik eerder eentje van tralies overwegen omdat je die binnen op kunt

    hangen waar je maar wil met middel van schroefjes.

    Een hooibal heb je dus al.. vind ik zelf niet zo geslaagd, want ze trekken alles eruit

    en gaan er dan heerlijk op zitten en doen er dan dus niks meer mee.

    Ik heb ze gekregen bij de twee dames, en heb ze in de hokken hangen van de twee

    jonge rammetjes, die vinden het nog een hele uitdaging.

  7. Troost je, je bent niet de enige. Ik word zo onderhand helemaal gek van de konijnen hier. Blijkbaar heeft de deur van de konijnenkamer zn beste tijd gehad, en sluit ie niet goed meer. Opzich niet erg maar ik heb twee hokken op de grond gemaakt en daar zit dus geen "deksel op" en ze springen erover heen.. Elke ochtend en overdag trouwens ook lopen er hier konijnen los. En dan kijken ze je aan.. hopeloos en heel vermoeiend. Hoop zo dat ik dit weekend de hokken klaar heb! Dan kunnen die donderstenen naar buiten, de ergste 3-4 in ieder geval.. :|

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .