Ga naar inhoud

aliciaa

Members
  • Items

    378
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door aliciaa

  1. ik was aan het kijken hoeveel mannetjes en vrouwtjes konijntjes er waren maar er zat 1 konijntje bij met dit geslachtdeel helemaal opgezet en doet dus ook natuurlijk pijn bij hem /haar het is zo dik dat ik nog niet eens kan zien o het een mannetje is of een vrouwtje germ? wat is dit? moet tie bij de rest weg kunnen de andere het ook krijgen anders? de oren en oogjes zijn niet opgeze3t heb ik gecontroleerd en de rest ziet er allemaal gezond uit van de konijntjes. alleen dit konijntje. ontsteking? of is dit een ziekte??


    post-11974-0-37932600-1398087152_thumb.j

    post-11974-0-68967700-1398087172_thumb.j

    post-11974-0-37938500-1398087180_thumb.j

    post-11974-0-93667200-1398087186_thumb.j

  2. dat kan want niet alle konijnen zijn het zelfde :) bij de andere jongens ziet het er stukken beter uit mooi gelijk en niet van dun naar dik. alleen bij deze knul niet.dus dacht ik vraag maar of het wat uit maakt of niet. hij heeft er geen last van helemaal niks alleen vond ik het raar uitzien . en voor de zekerheid wil ik het toch weten waarom het zo uit ziet / of of het kwaat kan.


  3. Aliciaa, misschien is het handig als je in je onderschrift vermeldt dat je in Hongarije woont en er daar geen dierenartsen zijn die konijnen behandelen. Dat voorkomt ieder topic weer die uitleg. :)

     ik heb het al gevonden :-) wist eerst niet hoe dat moest . Bedankt.

    • Vind ik leuk 1
  4. de balletjes van dit konijntje zijn heel dun van achter en dan wordt het pas normaal dat is het wat er anders uit ziet, geen wondjes of opgezwollen. alleen dat dunne gedeelte ziet er raar uit. alle andere konijnen hebben niet zn dun stukje aan het einde die hebben mooi volle balletjes.


  5. ze vechten niet en het vrouwtje is niet bang alleen het mannetje, het vrouwtje rent alleen steeds achter het mannetje aan en bijt afentoe maar daar krijgt ze de kans niet voor want dan is het mannetje al weer pleiten . het ren is 5 bij 2.5 meter groot , en daar staak ook een dicht hok in met verdiepingen. het vroutje heeft altijd in die ren gewoont dus daardoor komt het dus.. al ik het zo lees. dus ik ga ze nu samen in een ander hok zetten maar die is maar 2.5 bij 2 is open hok met kippengaas als ik daar een huisje in zet is dat dan oke? voorzolang dat ze elkaar lief gaan vinden?

  6. ik heb hem vorige week gehaald, heb ze kennis laten maken in een stal voor varkens kleine stal (is een stuk afgezet). maar toen was de ram ook al bang helemaal in het begin dus toen heb ik zze in een groot buiten /ren/hok gezet voor konijnen wat we zelf hebben gemaakt.  en daar rent tie ook steeds weg en pest het vrouwtje de hele tijd. door achter hem aan te rennen.  nu heb ik hem maar in een andere hok gedaan voor zo lang. kunnen die 2 ooit bij elkaar of blijft het ozo?


  7. hallo,
    ik heb een rammetje die bang is voor de voedster az ze zich maar omdraait is de ram al 2 meter van dr vandaan. en de voedester begint daar mee te pesten om het rammetje bang te maken.. kan ik het afleren of wat moet ik doen? de ram is gecastreerd en valt het meisje nooit lastig. komt er nog niet eens in de buurt van omdat tie bang is voor haar.

  8. ze hebben niet gezegd hoe oud het konijntje was is schat hem rond de 6/7 weekjes de kleine konijntjes waren al bij de moeder weg gehaald toen ik ging kijken voor het konijntje weet ook niet waarom ze ze al bij de moeder had weg gehaald. maar nu eet hij al :) is alleen nog bang maar dat komt nog wel dat tie lekker went aan ons .

  9. als je een konijn inent kan ze dan helemaal geen konijnenziektes krijgen of verminderd het maar alleen?

    met die muggen en zo.

    want ik ga ze inenten maar wil graag weten of ik me nog daarna zorgen moet maken of niet. inv met de muggen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .