Ga naar inhoud

Lunalief

Members
  • Items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lunalief

  1. hallo,

    Ons konijn Snowy die heeft sinds gistermiddag niks anders gedaan dan stilzitten in een hoekje, vanmorgen wou ze ook niet komen eten.. dit is de eerste keer dat ze dat doet en normaal weet ze niet hoe snel ze bij het eten moet komen , dus dit is niks voor haar.. weet iemand wat het kan zijn en wat we eraan kunnen doen??

  2. Het nachthok hebben we zelf gemaakt, en in de groep is er maar 1 konijn die de andere op jaagt, maar niet de hele dag door hoor , nu zitten ze ook gewoon rustig bij elkaar. We sluiten ze ook niet op in het nachthok maar in de winter gaan ze zelf 's avonds naar binnen, en als ik dat konijntje niet leer dat ze naar binnen gaat blijft ze ook in haar eentje buiten zitten..

  3. 1 voedster die rent weleens achter haar aan omdat ze de baas wil zijn, maar verder gaat het heel goed, ze mag er gewoon bij zitten en met eten mag ze ook gewoon mee eten maar volgens mij vind ze het niet leuk want ze rent telkens weer weg.. en de voerbak naar haar toe werkt wel maar ze moet het toch een keer leren want in de winter moet ze ook wel naar binnen.... en ze heeft best honger en gaat telkens wel op het trappetje zitten maar dan gaat ze toch weer weg. De andere konijnen doen haar niks , ze slapen 's avonds ook met z'n vieren tegen elkaar aan dus dat is wel goed. :)

  4. Hooi is ook beneden, ik wil haar best beneden voeren maar in de winter is dat niet handig want anders leert ze nooit om naar binnen te gaan en 2 , we hebben ook een paar vogeltjes in de ren (voliere) en die gaan binnenkort broeden dus dan is altijd erin gaan ook niet handig, de vogels zijn niet bang hoor maar we kunnen er beter niet al te vaak ingaan =D

  5. Hallo, wij hebben 4 konijntjes zoals ik in een ander topic ook al zei. We hebben een grote ren en de konijnen moeten via een trappetje naar het nachthok, en daar voeren we ook, maar het kleinste konijntje gaat nooit naar boven dus krijgt ook geen eten.. Nu jaag ik haar elke avond naar binnen en doe het luikje dicht zodat ze even rustig gaat eten en dan heeft ze ook honger en ze eet goed. Maar als de andere konijnen dan komen dan rent ze heel bang weer naar buiten en komt ze niet weer naar binnen.. Het is heel onhandig om haar de hele tijd naar boven te brengen, heeft iemand een idee om haar eraan te laten wennen dat ze boven gaat eten? Want ze kan goed op het trappetje lopen maar ze word helemaal bang als de andere 3 konijnen (die groter dan haar zijn en de baas willen spelen) boven komen, ze willen niet de baas over haar zijn want dat zijn ze al , vooral mijn konijn luna kan erg irritant doen tegen andere konijnen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .