Ga naar inhoud

Widder

Members
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Widder

  1. Mijn konijn traant sinds kort nogal uit zijn rechteroog. Hierdoor ziet de rechterkant van zijn kopje er vies uit (opgedroogd oogvocht) en ook al houd ik het schoon, het gaat tot nog toe niet over.

    Verder vertoont hij gewoon gezond gedrag: is actief, eet en drinkt goed en ontlasting is ook goed.

    Heeft iemand een idee wat het kan zijn en wat ik kan doen?

    Bedankt vast!

  2. Ja, ik weet dat 100& zeker hoor dat het ontlasting is. Castreren is nu inderdaad wel een goed plan ja, ik denk dat het daar wel tijd voor is.

    Binnenkort maar eens een afspraak maken. Wie weet helpt het ook tegen de symptomen die ik nu waarneem.

    Kan iemand me vertellen of het een zware ingreep is en hoe voor een konijn nadien is?

  3. Mijn rammetje van 4 jaar oud lijkt de laatste tijd wat 'problemen' te hebben met zijn ontlasting. Vaak blijven er hele plakken poep tussen zijn balletjes kleven, wat ik dan schoonmaak met warm water. Ik vraag me af waarom dat nu ineens gebeurt bij hem en tegelijkertijd vraag ik me ook af of het aan de balletjes kan liggen. Ik weet niet hoe die er precies uit moeten zien bij een konijn, maar bij hem zijn ze vrij groot en uitgelubberd (vies verhaal :)). Hij is niet gecastreerd trouwens.

    Kan iemand hier iets over zeggen?

    Bedant vast!

  4. Andere bodem heb ik geprobeerd ja. Hij staat nu op houtsnippers en stro. Niet ontzettend stoffig dus.

    Ik ga niet meer naar de DA om deze reden, omdat ze me niet konden helpen. Bovendien is het ook soms wel een korte periode weg die verkoudheid, maar dan komt het later weer terug. Er valt geen touw aan vast te knopen.

  5. Mijn konijn is echt chronisch verkouden sinds ik hem heb en hij is nu 4 jaar. Ik vind het zielig en baal er ook van dat hij altijd een snotterig neusje heeft waar veel viezigheid in gaat zitten en weet niet goed hoe ik dit het beste schoon kan houden.

    Het liefst wil ik hem natuurlijk helemaal van die verkoudheid af hebben, maar ik zie dat niet snel gebeuren (diverse kuurtjes al gehad van de DA, niets helpt)

    Hebben jullie tips?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .