Ga naar inhoud

jolienb

Members
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jolienb

  1. Mijn Pools dwergkonijntje, Pablo van 5 jaar drinkt al 2 weken heel weinig.


    Hij drinkt op 3 dagen nog geen 25ml en vroeger dronk hij per dag bijna 100ml. Zijn naar de dierenarts geweest en ze vinden geen oorzaak voor het weinig drinken: geen haakjes, niet uitgedroogd,  een goede lichaamstemperatuur, goede stoelgang, eet goed.


    Maar maak me nog steeds zorgen???


  2. Net Pablo gaan ophalen bij DA. Hij is al een heel stuk actiever en levendiger dan gisteren. Het bleek dat hij wat problemen heeft met zijn metabolisme en zijn lichaams temperatuur. Moet nu heel wat antibiotica, pijnstilling, vitaminen en dwangvoer geven.

  3. Hij is bij de dierenarts moeten blijven. Ze weten niet precies wat er scheeld maar hij was al helemaal onderkoeld. Hij ligt er opneen warmtemat en onder een warmtelamp. Hij krijgt er ook dwangvoer. Deze avond eens gebeld naar DA om te vragen hoe het met Pablotje ging. Hij was stabiel en had al wat gegeten! Hopelijk blijft hij zo vooruit gaan!

  4. Mijn konijntje pablo is een gecastreerde ram van 4jaar oud. Deze ochtend toen ik hem ging voeden lag hij beneden op de grond in zijn hok. Hij reageerde niet en wou niet eten. Daarstraks ging ik terug even kijken, hij had nog niets gegeten en gedronken en was nog niet erg actief ook had hij geplast op een plaats waar dat hij het anders nooit doet!

    Heb om 14u30 afspraak bij dierenarts?

    Ik zou graag weten wat jullie hier van denken want ben heel ongerust.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .