Ga naar inhoud

Elize2310

Members
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elize2310

  1. hallo,

    Ik zit hier niet zo vaak op maar heb een vraag. We hebben sinds vrijdag een nieuw konijntje genaamd Dana. Het is een vrouwtje en een kruising tussen een Hollander en een Pooltje en 5 maanden oud.

    We zijn sinds gisteren begonnen met die clickertraining, dus telkens klik, beloning. alleen houd hij niet van eten. zij staat namelijk altijd in een buitenhok met grote ren. ze heeft dus onbeperkt eten en drinken. Hierdoor kunnen we dr niet goed belonen, want ze kan net zo goed dr hoofd iets naar beneden doen om gras te eten.

    Ze vertrouwd ons wel en eet af en toe uit onze hand.

    Nu hebben we een riempje gekocht en dit vind ze ook geen probleem alleen heeft ze geen interesse in ons. als je klikt en dan een snoepje voor houd negeert ze het.

    We zijn al 2 dagen bezig met klik, beloning maar ze lijkt t nog steeds niet te snappen.

    we belonen met snoepjes uit t voer, stukjes johannesbrood en mini stukjes wortel.

    hebben jullie tips voor ons.

    groetjes Elize

    Edit: ze begrijpt het nu een klein beetje. =)

  2. Je hoeft echt niet zo geirriteerd te doen. Het enige waar ik om vroeg is of jullie misschien wisten of zouden kunnen weten wat het is.

    Jullie doen echt alsof ik niet goed voor mijn konijnen zorg. Nou ik denk dat mijn konijnen 9 van de 10 keer een beter leven hebben dan alle andere huisdier konijntjes.

  3. Hallo,

    Mijn konijn, Puck, heeft vaak iets maar nu maak ik me echt zorgen.

    Puck, een vrouwtje van ongeveer 6/7 jaar staat samen met een mannetje, Toetet van ongeveer 5/6 jaar altijd buiten in een grote ren en een binnenhok. Hebben altijd toegang tot gras, hooi en biks (dit eten ze niet heel veel) en rennen en spelen heel erg veel en zijn niet te dik ofzo. Ze leven zo natuurlijk mogelijk. We gaan eigenlijk nooit naar de dierenarts dus geen entingen. Van Puck weten we het niet maar Toetet heeft altijd entingen gehad.

    Dit over de leefomstandigheden maar nu mijn konijn,

    Ze heeft al een langere tijd een traanoogje, hiermee zijn we naar de dierenarts geweest en die zei dat haar traanbuis werd dichtgedrukt door haar tandjes, ze zou hier nauwelijks last van hebben. We konden een operatie doen maar hebben we niet gedaan, omdat het heeel duur was (€1000,00) en de kans dat het lukte maar heel klein was. Dus dat wilde we niet. Sinds Een tijdje heeft ze ook telkens een plakaat poep aan haar kont, we halen dit altijd weg maar het is zo zielig, hoe zou dit komen?

    En sinds heeeeel kort sleept ze vaak met haar achterpootjes en ze kan niet meer zo goed huppelen. Ze stinkt ook heeel erg terwijl ons andere konijn super gezond, fris enzo door het hok huppelt. Ze zijn wel eens chagrijnig tegen elkaar en Toetet heeft Puck wel eens proberen te berijden.

    Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

    Xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .