Ga naar inhoud

grijzepelgrim

Members
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door grijzepelgrim

  1. Hallohallo,

    Ik lees hier her en der dat SS voer zo goed als het beste voer is wat je de konijnen kan geven. Wij hebben op dit moment kenner met geel label. Omdat ik SS zeer prijzig vind, dacht ik dat het misschien een idee was om het met elkaar te mengen. Hier en daar lees ik dat meerdere dat al hebben gedaan. Ik vraag me alleen af of dit ook een meerwaarde geeft voor het konijn? Of is het beter alleen SS of alleen kenner te geven.

  2. Hoihoi,

    Mijn konijn eet stro ipv hooi. Is dit slecht? Hij eet af en toe wel een beetje hooi, mar echt meer niet. Het hooi blijft altijd liggen. Op stro zie ik hem vaker kauwen en denk ook dat hij dit eet.

    Nu heb ik ergens gelezen dat door het maken van een soort "Hooi-thee" je het konijn aan het hooi eten krijgt. Klopt dit?

  3. Vandaag, 5 nachten na de castratie, heb ik hem weer lekker naar buien gebracht. Hij leek weer een beetje de oude. Ik neem aan dat dit geen probleem moet geven. De nachtvorst is ook een eindje weg, dus...

  4. Dag 2 na de opperatie.... ik maak me toch af en toe een beetje zorgen. Hij ligt helemaal uitgerekt in z'n hok, helemaal stil met z'n hoofdje een kwart slag gedraaid. Je zou soms bijna denken dat ie dood is... Daarna is hij weer heel actief, maar zo zagen we hem eerst niet.

  5. Naar omstandigheden gaat het goed. Gisteravond leek het beter te gaan, maar nu lijkt het af en toe of hij wel wat pijn heeft. Ik zal het maar vergelijken alsof er een tand getrokken is, waar je ook dagen last van kan hebben.

    Hij eet gelukkig wel goed.

  6. Ook bij ons konijn is het gelukt. Zojuist opgehaald en hij eet weer en is al actief.

    Wel zit hij af en toe met zijn hoofdje naar onderen, ik weet niet of hij nu aan de wond zit of niet, maar hoop dat hij deze niet openbijt.

  7. Bedankt bedankt. Morgen is de dag. Wel een beetje spannend, hij verliest immers z'n mannelijkheid :) en daarna een maatje voor hem uitzoeken. Ik hoop dat dat koppelen niet al te lang gaat duren.

    Die kranten gooit hij bij ons altijd door de lucht, iemand een idee om dit af te leren?

  8. Excuus voor het verkeerde forum. Er zal vast al veel over geschreven zijn, maar toch wil ik het nog even nagaan :-)

    Het gaat hier om een ram inderdaad. Ik vind het best spannend, maar uiteindelijk moet dit beter voor hem zijn :-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .