Ga naar inhoud

Marleen21

Members
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marleen21

  1. Ik heb een afspraak met de dierenarts dat als ze allemaal tegelijk komen ik korting krijg, hij houd geen echte ent-dagen meer maar houd wel de maand maart - april aan. Dus februari zal het niet worden. Maart is nog wel mogelijk.

    Maar de wintermaanden overbruggen nu zou niet zo'n probleem zijn? Het is meer vanaf maart dat het een risico kan worden?

  2. Hoi,

    Ik ben een tijdje weggeweest maar ik zou erg graag jullie advies willen hebben!

    Ik heb 6 konijnen en 3 ervan worden in Maart/ April geënt en de andere 3 zouden eind November geënt moeten worden.

    Dit is zo gekomen omdat mijn konijnen allemaal opvangers zijn en dus geënt zijn toen ik ze uit het asiel heb gehaald.

    Nu kost het me een hoop geld die entingen en ik heb het er graag voor over!! Maar als ik al mijn konijnen in April laat enten scheelt dit mij een hele hoop geld.

    Nu zou dit dus maar eenmalig zijn dat er dus wat langer tussen de jaarlijkse entingen zou zitten. Mijn bunny's zijn allemaal erg fit en hebben een goede weerstand.

    Hoe denken jullie daarover? Zou dat een te groot risico zijn of zou dit kunnen?

    Ik woon in een woonwijk en hebben weinig last van andere (wilde) dieren.

    Ik hoor heel graag jullie advies! GROETJES^^

  3. Ik ontdek net dat mijn voedster klinkt alsof ze verkouden is en niest. Toen ik net beter keek leek het of ze een snottebel aan haar neus had hangen.

    Wat kan ik nu het beste doen? Is het spoed of kan ik tot na het weekend wachten met de DA? Kan ik hier zelf wat tegen doen? Het heeft hier een aantal dagen ontzettend hard gewaaid en madam is eigenwijs buiten blijven zitten, zou ze door tocht gevat zijn?

    Ik zou heel graag jullie advies willen!

    Groetjes Marleen

  4. Ga ik morgen ook gelijk wat inslaan! Mijn nijnen vinden de kruidenhooi van Kenner ook erg lekker! Ik heb er een slechte hooieter tussen zitten en als ik wat kruidenhooi door het gewone hooi meng eet ze alles op!

    Bedankt voor de tip! :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .