Ga naar inhoud

spongebob

Members
  • Items

    581
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door spongebob

  1. Mijn konijn is nu 5 jaar oud, bijna 6 en het is een buitenkonijn, hij is altijd gewoon normaal gezond geweest. Maar toen ik hem vanochtend voer gaf ging hij het niet eten en nu nog steeds niet, hij drinkt ook niet tot nu toe. Het enige wat hij steeds deed is languit door zijn hok liggen en zichzelf schoonmaken. En daarna zoekt hij steeds een ander plekje om te gaan zitten/liggen. Zijn ogen zijn ook een beetje half dicht. Ik had hem even weer buiten in de sneeuw gedaan maar hij deed ook niks buiten dus heb ik hem weer snel in zijn hok gedaan en extra hooi en bodemdekking erbij gedaan. Ik weet niet of dit alleen voor vandaag even geld en of hij later wel weer gaat eten en drinken of dat hij ziek is? :(

     

  2. Hoi,

    Mijn konijn drinkt de laatste tijd erg veel water. Elke dag drinkt hij één heel flesje op, zo een van 600 ml. Ik vraag me af of dit normaal is want hij drinkt normaal niet zo veel, hij krijgt nog steeds hetzelfde te eten enz.

  3. Hoii, ik ga vandaag beginnen met Clickertraining voor mijn Konijntje Choko:love:

    Heeft iemand een idee hoe ik kan beginnen? Choko die rent en eet meestal als ik hem loslaat en ik moet altijd oppassen dat hij de tuin niet uitrent.

    Dus wat kan ik Doen?

    (Als iemand een soort schema per dag heeft ofzo zou dat ook erg handig zijn:yes:)

  4. Ik zag net dat mijn konijn diarree heeft.. :( Ik heb hem vanochtend brokjes en wortel gegeven. Ik wil hem wel even laten lopen in de tuin maar het gras is nat.. Dus hij mag niet in de ren, anders eet hij nat gras en dat mag niet. Dus wat moet ik doen??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .