Ga naar inhoud

NootjePowerrr

Members
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NootjePowerrr

  1. Over ongeveer een week krijgen we de uitslag van het onderzoek.

    Het is erg jammer dat we eigenlijk maar 2 maanden van hem hebben kunnen genieten, ik vond het een mooi beest en was benieuwd hoe groot hij zou worden. Gelukkig hebben we Tutje nog en straks een mannetje erbij, dan wordt het weer wat gezelliger in de achtertuin.

  2. o, ik wil niemand bang maken hoor! Het komt heel weinig voor, dus we hebben gewoon pech gehad denk ik. Ik heb niets hoeven betalen.

    Heb net contact gehad met konijnenopvang in Heilo, dus daar ga ik zaterdag even kijken. Ze hadden alleen weinig ex-rammen... nou ja, we zien het allemaal wel.

  3. We hadden ze al een week uitelkaar gezet, omdat de hormonen nogal opspeelden bij beide konijnen. Dus we dachten eigenlijk, als die castratie achter de rug is en Rembo weer hersteld is, kunnen we weer een nieuwe start maken... nouja... niet dus.

    Nu wil ik eigenlijk wel zo snel mogelijk een ex-ram voor Tutje, omdat ze al zolang alleen zit. Dan lijkt mij uit de opvang ook het beste, moet ik dan nog op bepaalde dingen letten? Keurmerken ofso? Weet iemand een goed aangeschreven opvang in of in de buurt van de Zaanstreek?

  4. Even mn hart luchten..

    Vandaag mn konijn Rembo (3,5 maand oud/half vlaamse reus) naar de dierenarts gebracht voor castratie. Helaas werden we vanmiddag gebeld dat hij is overleden, waarschijnlijk door de narcose. Dierenarts stond voor een raadsel, dit was haar nog nooit eerder gebeurd. Ze laat hem wel onderzoeken, zodat er misschien een oorzaak uitkomt. Misschien is het iets aangeboren geweest.

    Tutje (zusje van Rembo) is nu alleen, echt heel zielig.

    Heeft iemand nog tips voor ons met betrekking tot een nieuwe vriend voor haar te vinden? Hoe snel moeten we daar mee aan de gang? Waar en hoe kan ik dat het beste doen?

    Ben er een beetje van onderste boven....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .