Ga naar inhoud

jujuke

Members
  • Items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jujuke

  1. als je ze gevonden hebt hoe weet je dan hoe oud ze zijn?

    hier werkte het met mijn vorige opvang konijntje ook door niet zelf mijn hand naar hem toe te steken. hij was ook bang en erg schuw. ik ging bij hem zitten, beetje praten enzo en uiteindelijk won zijn nieuwschierigheid het om steeds een stapje dichter bij te komen. soms mocht ik hem even aaien, dan rende hij weer weg enz enz. het kost heel veel tijd en geduld maar daar kun je veel mee bereiken. je weet niet wat voor verleden ze hebben en daardoor zou het kunnen dat ze geen vertrouwen in mensen hebben.

    eten is vaak een goede verleiding maar daar trappen ze helaas niet allemaal in. stampen is vaak wat ze doen als ze denken dat er gevaar is. het is lastig, ik hoop voor je dat er iets is wat werkt. succes!

    ik ben er meteen mee naar de dierenarts geweest en wel 100 euro kwijt geweest maar de dierenarts zij ook dat ik ze een goed tehuis kon geven omdat ik voor hun gezond heid wilde betalen , ze hebben een injectie gehad en ik heb ze daarna in de tuin gezet en ze gingen niet weg dus en nu zijn ze super gelukkig ! ;) ( de dierenarts zei dat ze 2 waren )

  2. dankjewel jullie ook met jullie nijnen ja soms nemen ze het aan , een beukentakje dus met afstand , ik hoop dat ze dan toch opseminst als ik er ben naar me toe zullen komen , ookal is het na een lange tijd grumpy ( de hangoor ) is 1 maand geleden 3 geworden en happy word op 25 augustus 3 dus ik heb nog wel tijd ;)

  3. Hey allemaal ,

    ik zit echt met een groot probleem , vind ik toch , ik heb 2 konijntjes al 1 jaar , ik heb ze gevonden in het bos maar ze zijn daar gezet en ik was met de fiets zag ze en wou ze eigenlijk enkel aaien , ze bleven TOEN super braaf tegen de boom nog aan het straat van het bos zitten en ik nam ze mee omdat ze anders het niet zouden overleden aan de drukke straat en de winter , maar nu ik ze al vanaf 2 maanden had , kon ik er gewoon niets mee doen ! ze lopen weg van mij ze stampen op de grond en ik pak ze ooit ik heb ze in dat jaar 2 keer gepakt om naar de dierenarts te gaan ;( ze leven buiten in de tuin en dus telkens als ik ze eten kom geven stampen ze kruipen ze weg en rennen ze ookk weg ;( . ik probeer ze uit men hand te laten eten maar ik zat ernet er wel een halfuur en ze stampen en stampen maar ! help mij alsjeblieft kan ik hier iets aan doen ? je wil niet weten hoeveel ik van hen hou en ik zou gewoon maar graag hebben dat ze naar me toe komen gelopen en dat ik dan ze eventueel gewoon kan aaien pakken hoeft HELEMAAL niet ;( HELP MIJ ALSTUBLIEEEEEEEEEEEFT ;( grts

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .