Ga naar inhoud

kimpjuhh

Members
  • Items

    220
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kimpjuhh

  1. Ik ben naar de dierenarts hier in het dorp geweest ,(Niet de beste DA en zéker geen kkdierenarts), omdat er niemand in de buurt was die mij en Blackie naar een kkdierenarts kon brengen. Zoals verwacht niet het beste advies, ik kreeg te horen dat hij waarschijnlijk gewoon slecht is verzorgd en dus erg mager is, over de keutels zijden ze alleen inderdaad op water en hooi zetten wat ik ook al had gedaan en het slijm(?) heb ik daarna ook meteen niet meer gezien. Als het kan ga ik deze week nog naar een kkdierenarts.

  2. M'n moeder zegt dat we zaterdag wel naar de dierenarts gaan, dan is het open spreekuur.

    Ik denk dat hij erg slecht is verzorgd.

    Ik werd gebeld of ik nog plek had voor Blackie, hij werd even later gebracht door een vrouw in zo'n plastic afgesloten vervoersmandje maar ik moest helpen met de hokken die ze mee gaf dus ik had hem nog niet gezien... Toen wou ik hem uit eindelijk bekijken maar voor ik 't wist was ze al weer weg. Ik heb ook geen idee waar hij vandaan komt. Haar nummer heb ik ook niet meer.

  3. Inderdaad, ik krijg het gevoel dat hij zich echt niet goed voelt. Hij ziet er ook niet bepaalt gezond uit. Ik ga vanmiddag even een afspraak maken bij de dierenarts, als het kan ook gelijk om hem te castreren.

    Blackie:

    rbjeqr.jpg

    Ik heb hem ook even op de weegschaal gezet hij weegt ongeveer 1,5 kilo

  4. Vanochtend is hier een konijntje gebracht. Ik kreeg er een paar hokken bij met wat informatie over het konijntje, beetje vaag maar zag er verder allemaal prima uit. Diegene die hem bracht was dan ook voor ik het wist weer weg :s

    Het is dus een ram hij heet Blackie en ik denk een NHD maar hij is ontzettend mager en zit heel de tijd in zijn wc-tje... Misschien is het een kwestie van wennen maar ja met konijnen weet je 't nooit ;)

    Als ik hem een snoepje aanbied eet hij de helft en laat derest liggen, probeer ik iets anders aan te bieden reageert hij niet eens, hij keutelt verder wel en zit af en toe wat biks te eten.

    Ik zet hem morgen(eigenlijk vandaag, is maar net hoe je het bekijkt) nog even op de weegschaal en post er een foto'tje bij. Ik maak me toch wel een beetje zorgen

  5. Ik heb het tot nu toe schoongemaakt met gekookt water op een keukenrol en daarmee zijn neusje schoon wrijven. Maar meestal is het de volgende dag weer vies. Ik heb hem eigenlijk nog niet horen niezen ofzo... Eten doet hij genoeg ^^

    Ik heb verder nog nooit een konijntje met snot gehad. Als het chronisch is geworden, wat kan ik dan van hem verwachten in de loop van de tijd? Ik wil me graag even goed informeren zodat ik weet wat ik kan verwachten:yes:

  6. Ik heb geen idee wat je wel of niet in het water kan stoppen maar misschien moet ze zo'n thermo-hoes kopen :

    188453_kerbl_thermoh_lle_1.jpg

    Ik gebruik ze hier regelmatig als ik een konijntje buiten heb :yes:

  7. Ik ga zaterdag met hem naar de dierenarts, nog tips hoe ik zijn neusje een beetje schoon krijg?

    Hij is trouwens ook ontzettend sterk! Hij heeft zijn hok opgekregen en is bij de voedsters gesprongen :gasp:

    Ik zit nu egt niet op een nestje te wachten :frown:

  8. Gister kreeg ik een ram (van iemand die er niet meer voor kon zorgen dus maar bij mij dumpt) maar zijn neus is heel vies met snot(?) enz. diegene die hem bracht zei dat hij dat al heel zijn leven dat heeft en het geen kwaad kan.

    Maar wie moet ik nou geloven? Zijn neusje is egt heel vies en helemaal groen. Schoonmaken vind hij ook niet geweldig.

  9. Mijn liefste schat Leeuwtje is vanochtend plotseling overleden :(

    Gister was ze nog spring levend, niet gestrest of anders dan normaal.

    Ik liep het hok in en ze lag daar maar, in een hele rare positie met een opgedroogd plasje en wat drolletjes naast haar.

    Wat mij erg opviel is dat haar buik helemaal opgezet was.

    Na veel verdriet is de grote vraag : WAAROM is ze zo onverwacht overleden ?

    (Ze was btw nog maar 2 jaartjes)

  10. Mijn ram zat ook een jaar bij mijn voedster en nooit een nestje gehad tot 5 weken geleden... Sinds hij dat nestje heeft is het steeds meer op een ram gaan lijken en hij begon te sproeien! nu is hij gecasteerd en is dat veel minder.

    Maar ik heb geen idee of onvruchtbaarheid mogelijk is? Het zal vast wel bestaan... Misschien even bij een DA of iets anders informeren?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .