Ga naar inhoud

_suus19_

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door _suus19_

  1. Fijn dat je nu wel mooi hooi hebt!

    Waarschijnlijk heeft die andere boer het dan nat laten regenen ofzo, of niet goed genoeg laten drogen voordat hij de baaltjes perste. Inderdaad een beetje oplichterij als je denkt een goede baal hooi te kopen :P

  2. Wow wat een prijzen voor een beetje hooi! Wij halen altijd 20 kg pakken bij een boer voor 3 of 4 euro! Dit vinden ze ook nog eens super lekker (voeren het ze 3x per dag en eten vrijwel alles op).

    Kan je niet gewoon het hooi blijven voeren wat je wilt voeren, en als ze het niet opeten hebben ze pech? Als ze het nodig hebben gaan ze het vanzelf wel eten, neem ik aan?

  3. Wij hebben ook altijd hooi van een boer! Vinden ze veel lekkerder, hooi uit de dierenwinkel eten ze niet.

    Wij bewaren het in van die speciale hooi/stro-bewaar zakken, in de schuur. Onze konijnen hebben een baal altijd binnen 2 weken op, maar ouder hooi vinden ze inderdaad niet zo lekker. Ookal ligt het bij die boer ook ruim een jaar, dus ik weet niet waardoor het bij ons sneller oud wordt?

    Elvje; haal je gewoon zo'n 20 kilo baaltje wat open is? (dus niet in plastic ingepakt?) Volgensmij broeit dat nooit? Tenminste nog nooit tegengekomen bij onze paarden/konijnen..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .