Ga naar inhoud

Mellow

Members
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mellow

  1. Ik heb met m'n stiefmoeder gebeld over hoe ik hem naar de dierenarts moet brengen, en ze begon over hoe groot z'n overlevingskansen zijn... En dat ik nog maar ff door moet googlen.. Ze bellen me zowizo terug, maar zij zijn dus de enige die me kunnen brengen...

    Ik wil gewoon zowizo naar de dierenarts, en als hij het niet gaat redden laat ik hem inslapen in plaats van hem pijn te laten lijden...

  2. Ik denk dat hij wel gekeuteld en geplast heeft, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. En volgens mij sinds vanmorgen is hij zo. Zijn buik voelt wel erg zacht aan.. maar hij maakt geen geluiden. Hij zit niet ongemakkelijk, maar hij ligt gewoon voor zich uit te staren.

    Ik weet alleen niet hoe ik hem naar de dierenarts zou kunnen brengen, want ik ben alleen thuis, en hem op de scooter in een doos lijkt me niet zo'n goed idee..

  3. Mijn moeder belde me net op dat mijn konijn raar deed. Dus ik ben naar hem toe gegaan, en hij wil niet eten of drinken. Hij zit ook heel stil in een hoekje. Normaal gesproken komt hij me echt begroeten, en likt hij aan mijn hand enzo, maar nu bleef hij gewoon stil zitten.. En aangezien het zondag is kan ik nu niet naar de DA.

    Hij loopt ook met zijn tanden te knarsen ofzo (?)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .