Ga naar inhoud

langoor

Members
  • Items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door langoor

  1. Allereerst, heel erg bedankt voor alle reacties!

    Op dit moment gaat het weer beter, konijn drinkt goed, eet alles wat ik geef ( :) ) en gaat niet meer liggen (wel natuurlijk om te slapen!), het lijkt erop dat ze gewoon een baaldagje had. Maar ik hou haar nog steeds goed in de gaten!

    Nogmaals heel erg bedankt voor de reacties!

  2. Mijn konijn heeft ook een nat neusje, maar geen snot. Was het misschien toeval dat je nijn niesde, dan kan het natuurlijk oog gewoon een stroo'tje zijn geweest, dat ken ik, dan maak je je eigenlijk bezorgd om niks :)

    Wat eet je konijn? Ik geef mijn konijn soms wel eens zo'n speciale mix van Vitakraft, dar zit ui en knoflook enzo doorheen, dus ja, daar kan het ook van komen ..... ;P

  3. Hoi mede-BB'ers,

    Vanochtend kom ik de schuur in (daar staat mijn konijn tegenwoordig omdat we aan het verbouwen zijn).

    Ik zie mijn konijntje languit liggen op de benedenverdieping. Ze wilde niets eten, niets drinken. Ik was ergens wel een beetje bang, maar ik dacht: "die heeft vast een baaldagje ofzo"Ik ga even naar binnen, ik kom terug en dan zit ze gewoon lekker te eten. Ik ben natuurlijk opgelucht, maar dan valt me opeens de manier van doen van mijn konijn op: ze neemt hele voorzichtige stapjes, als ze naar de bovenverdieping wil racet ze niet zoals gewoonlijk omhoog, maar mneemt ze kleine stapjes tot ze boven is, en aan alles voelen enzo.....

    Ik ben heel erg bezorgt dat mijn konijntje blind is, maar van m'n ouders mag ik dat niet laten controleren bij de DA (en dat snap ik ook wel, 't is dacht ik best wel duur :yes: ), heeft er iemand advies?

    Alvast bedankt voor de reacties! :love:

    Met vriendelijke groetjes,

    Langoor

  4. Bij mijn konijn had ze al een een beetje vochtig neusje toen k haar gevonden heb (en geadopteerd :) ) en ze is meerdere malen bij de DA geweest voor prikjes en controle's en ze zeiden er niets over (in mijn geval dan! )

  5. Wij hebben gemengd voer van PUIK (Joris). Het eierdopje is van steen. Mijn konijn is een buitenkonijn en is niet erg dol op weegschalen... dus ik houd haar gewicht niet erg bij. Verder eet ze wel altijd haar voer op, inc. de zaadjes die erdoor zitten.

    Ik denk het niet, maar misschien heeft ze eergisteren een héél klein pietepeuterig hapje genomen van haar hooi, want toen ik naar buiten kwam zat ze iets te eten en lag er een beetje hoi op de grond.... maar weet ik niet zeker.

    Om 2 ca. 2 uur vanmiddag gaan we vanmiddag naar de DA, dus het wordt duimen...

  6. Ik ga proberen een klein zakje kruidenhooi te kopen want ik heb eigenlijk al een grote zak met hooi gekocht. Eerst at ze dit wel maar nu niet meer (og misschien héél weinig). De vorige keer dat ik bij de DA was zeiden ze dat ik 2 eierdopjes gemengd voer per dag ongv. moet geven en doe dit dus ook maar. Vanochtend maar 1 eierdop gegeven.

    Zoals ik net al zei gaan wij volgende week naar de DA, die zal dan toch ook wel zien of ze haakjes heeft of niet???

    Nog bedankt voor de reacties!

  7. Hallo BB'er,

    Sinsd ongv. een maand eet mijn konijn geen hooi meer, ik weet echt niet wat ik verkeerd doe. Ze eet wel gewoon haar brokjes en groenvoer en ik ververs het hooi ook (bijna) dagelijks. Ook heeft ze nogal kleine, ronde keuteltjes.

    Eigenlijk wou ik wachten tot volgende week om dit te vragen (volgende week gaat ze naar de DA voor vaccitantie) , maar ik zit er zo mee....

    Alvast héél erg bedankt voor de reacties!

  8. Ik heb een vraagje: een vriendin van mij heef teen heel groot konijnenhok (ongv. 7 m. lang) en heeft in de hoek een kartonnen doos staan, als een soort speelgoed. Gaat een konijn (ze heeft er maar 1) daar niet aan knagen en/of het opeten?

    Alvast bedankt voor de reacties!

    :party:Fijn 2012!:party:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .