Ga naar inhoud

tantefie

Members
  • Items

    666
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tantefie

  1. Teurlings is eigenlijk voor industrie of fok konijnen die hard moeten groeien en voor huiskonijnen te zwaar , Hope farm supertrio is ook goedkoop als je een groot verpakking koopt , en dat is een stuk beter voor je konijnen

  2. ja , maar het wordt ws dinsdag, eerder heb ik geen vervoer , ze viel net weer om , me hart breekt bah bah

    Ik heb tegen mezelf gezegd door te gaan tot dat ze bv kapotte pootjes/knietjes krijgt of ligplekken .

    jij ook suc6 met je konijntje !

  3. De tijd heb ik wel ,en ze is supermakkelijk met de medicatie geven , de schat , haar hokgenote is niet hanteerbaar ,maar ik hoefde volgens mijn da haar ook niet te behandelen , dat zou ook niet lukken met die heks . Maar ik vind het erg moeilijk om haar zo te zien , tis dat ik lees dat ze op kunnen knappen , morgen moet ze prednisonspuit hebben , en dan overleg ik nog met de da pffffffff moeilijk .

    Ze is 8 jaar dus ook niet de jongste

  4. jee wat een rot ziekte , ik moet je zeggen dat ik veel topics hierover heb doorgelezen , maar nu mijn konijn het ook heeft , weet ik niet of ik de behandeling ga doorzetten , ik vind het vreselijk om te zien , ze sleept met haar knietjes over de grond en valt soms om , ben begonnen met de medicatie , maar nu vraag ik mij af of ik er goed aan doe.............. pas 2 dagen en het moet nog zo lang voortduren en ws erger worden , want ze is vandaag een stuk slechter dan gisteren

  5. Mijntje verdacht van EC , kon ook nog een hernia zijn zei de dokter , voor de zekerheid vast medicijn gehaald om nu te beginnen , voor de prednisonspuit moeten we maandag komen

  6. als ze gesteriliseerd , dan is ze alleen niet vruchtbaar maar volgens mij doen dierenartsen praktisch altijd castreren ,ik zou ff bellen , maar denk dat alles weg is castratie dus.

    Het kan best dat het met een ram ook niet gaat want ze heeft toch een bijzonder gedrag , maar als je vraagt of ze haar in een opvang willen koppelen , weet je dus of het lukt en heb je zelf al die stress niet , bovendien is ze dan ook op vreemd terein en dus geen last van territoriaal zijn.

    Ik heb ooit een ram gehad die niet te koppelen was en nu alleen door het leven gaat

  7. hooi is elke snee weer anders , dus daar ontkom je niet aan , al komt het van dezelfde wei , de structuur van het hooi verschilt door de weersomstandigheden , tijd van het jaar ,eerste , tweede of soms derde snee , maai lengte enz , dus denk niet dat het zo zeer aan de schuur ligt .

    Het geeft niks hoor , als de kwaliteit maar goed is

  8. ik weet dat gemaaid gras voor paarden gevaarlijk is omdat ze dan slokdarmverstopping kunnen krijgen ,of het echt zo is ?

    voor konijnen geen idee ,mischien te kort en te beurs ,ik lees mee

    vers is altijd het beste dus dat mag elke dag met mate en zo mogelijk variatie in 1 voerbeurt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .