Ga naar inhoud

xJoanne

Members
  • Items

    214
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xJoanne

  1. Ik heb ze eind augustus gekregen en ze zijn begin september geboren, dus ze waren net 8 weken oud.

    Het leek wel een geluk, maar om er toch helemaal zeker van te zijn heb ik ze beide weer gecheckt en nu lijken het echt toch twee rammelaars te zijn. Ik snap de konijnen en fokker ook niet echt meer, eerst twee voedsters en nu twee rammelaars..

    Maar nu komt het volgende probleem, ik wil ze best allebei laten casteren en een nieuw vriendinnetje voor ze zoeken maar helaas heb ik daar niet genoeg ruimte/tijd voor. Ik spendeer al mijn tijd die ik heb al aan de konijnen, maar 4 konijnen word dan nogal veel.. Dus kan ik dan niet beter opzoek naar iemand die wel tijd voor ze heeft?

    Ik zeg dit niet omdat ik ''zomaar'' twee konijnen koop en er vervolgens niet naar omkijk, ik heb er heel lang over na gedacht en ben ook bereid om voor ze te zorgen. Maar als ik dan iemand kan vinden die nog meer tijd voor ze kan hebben en ze zelfs beter kan verzorgen lijkt me dat beter voor de konijnen zelf.

    Toch weet ik nu echt niet wat ik moet doen?

  2. Hoi!

    Ik heb sinds Augustus mijn 2 konijnen (Dwerg x Leeuwenkop) en volgens de fokker zouden ze beide 2 vrouwtjes zijn. Ik was er zelf nooit helemaal zeker van, en aangezien ze nog heel jong waren was het ook nog niet goed te zien. Maar ik zag net opeens dat Jayli op Neyli aan het rijden was.. Eerst dacht ik gewoon dat ze dominant aan het doen was, maar ik haalde ze toch van elkaar gescheiden en checkte toch nog een keer of Jayli nou echt een meisje was, maar nee..

    Nu heb ik ze allebei gescheiden, en ben van plan om hem zo snel mogelijk te laten castereren maar ze zijn allebei pas 4 maanden oud, dus zou dit kunnen? Ik vind het zo zielig om ze nu dan alleen te laten zitten.

    Of zou ik voor beide een nieuw maatje moeten vinden? Het liefst natuurlijk niet, want ik zou ze beide echt niet kunnen missen en het is altijd heel erg goed gegaan tussen hun.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .