Ga naar inhoud

Jalke

Members
  • Items

    139
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jalke

  1. Dat bedoelde ik er ook niet mee maar dacht beetje extra info haha

    Uhmm ik weet wat je bedeolt maar het is echt heeel klein en weinig en hij heeft nergens last van (bekende rijtje) poep, plas eten gaat allemaal goed. Ook niet echt vliegen of andere beesten hier en zijn hok wordt om de 3 dagen schoongemaakt, mocht je wat aan die info hebben haha (leer elke dag hier dus vandaar dat ik zoveel mogelijk info er bij zet) Oren zijn ook schoon etc zal foto proberen te maken maar denk dat je het niet ziet.

    Jalke

  2. Onze Lobbes (hangoor, dus grote oren) heeft wat kleine niet ernstige korstjes op zn ooren (1 wat meer dan andere) je ziet ze niet echt alleen als je echt voelt en zoekt dan vind je ze ik zie hem er ook nooit aan, alleen wassen wat alle konijnen wel eens doen. Klinkt dit wat bekend?

  3. Okay bedankt! Die van ons krijgen 3 keer per week een worel (de twee die samen lopen in het hok) en die zijn niet dik, de andere lusten het niet zo graag en krijgen 1 keer per week een stukje brood en verder alleen biks en HEEEL soms sla of iets dergelijks.

  4. Geloof me die vanons is een ramp wat dat betreft, goed tegen je aandrukken en stevig vast houden desnoods met handschoenen als het echt nodig is. Ik loop ook eerst 5 minuten achter dr aan voordat ik dr heb daarna vast pakken tegen je aandrukken beetje praten en aaien en dan moet de 2 persoon het spuitje in dr hoek van dr mond doen. (desnoods houd je dr kopje voorzichtig beetje tegen/vast) voor ons heeft het gewerkt, en nogmaals die van ons is altijd al wilt geweest (misbruikt/ slecht behandeld door vorige eigenaar) en die sparteld er ook op los maar op deze manier is het wel goed gelukt.

  5. Het hoeft niet, we hebben bij koppelen ook wat problemen gehad met kale plekken bij 1 konijn.... alles laten testen ze had niks, haalde we ze uit elkaar (zorgen dat ze elkaar niet kunnen aanraken enzo) en toen groeide het weer dicht.... ofwel het ene konijn deed het bij de andere (goed of slecht bedoeld) en een andere knijntje van ons doet het zelf om wat voor reden dan ook. Ofwel hoeft niet altijd meid te zijn denk ik. Wel goed dat je het binnen een week weet, wij hebben 3 weken moeten wachten!:bad:

  6. Hier wat fotos, groot zijn ze niet eerder beetje langwerpige sakjes waar wat kleine balletjes inzitten zeg maar verder is het ja meer vel zeg maar (lastig uitleggen) hier 3 fotos, het is niet groot of dik ofzo gewoon opvallend, lijkt me persoonlijk best gezond, gewoon beetje grote zakken hebben mensen ook wel eens :$

    2hn0rv7.jpg

    28hpx4y.jpg

    2d2c03l.jpg

  7. Omdat ie 2 even grote ballen heeft is dat niet normaal? Ik lees hier van mensen dat het normaal is en vaker gezien hebben of zelfs hun eigen konijn het heeft en dat het niet normaal ....

    Dus kan er uit opmaken dat het gewoon kan, maar ook niet goed zou kunnen zijn, maar als het niet goed is zitten daar dan niet symtonen aan vast? Ik bedoel hij heeft verder nergens last van.

    Beetje gemengde gevoelens krijg ik hierdoor (waar ik al bang voor was...)

    Jong is touwens 3 mnd ongeveer. (volgens dierenwinkel)

  8. Weer eens eenvraag van mijn kant (houd niet op) ons nieuwe konijn heeft behoorlijk grote ballen echte roze sakken zal ik maar zeggen haha nu vind ik het niet erg maar al onze andere mannetjes (dwerg) hebben dit niet is of kan dat normaal zijn?

  9. Nee, niet dat ik weet zat gewoon binnen in de dierenwinkel, en daar ademde ze allemaal snel natuurlijk..... soms zit ze ook heel lang op dezelfde plek net een standbeeld dan... haha rare merk ook wel dat ze dat vooral doet als we dichtbij zijn.. als we wat verder weg zitten komt ze vaak wat meer tot leven.

  10. Hallo,

    Zoals gezegt hebben we zins gister een hangoor binnen in huis in een grote ruime kooi! Echt super leuk en lief, ik heb alleen het idee dat hij altijd zo snel ademt is dit een beetje normaal, ik bedoel onze 6 buitenkonijnen ademen lang niet zo snel, alleen als ze het heet hebben. Is het dus gewoon omdat het in huis wat warmer is? Het gaat verder gewoon goed met de beste man, eet, drinkt poept plast, loopt speelt etc....

    Wel lijkt ie erg lui omdat ie soms erg lang gewoon indezelfde hoek zit maargoed dat doen de buiten konijnen ook alleen valt dat minder op omdat we die niet constant zien haha. Maargoed konijnen ademen uit zich zelf al snel en het is nog wennen voor hem hier dus zelf lijkt het me gewoon gewenning enzo en niet iets om me zorgen over te maken maar vroeg het me gewoon af....

    Jalke

  11. Ik weet het niet zo goed.... momenteel gaat het wel goed is dicht enzo.... dus even kijken hoelang dat duurt, kan dr moeilijk straffen ofzo als ze dat doet dus zou niet weten hoe ik dat moet aanpakken, maar tips zijn welkom....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .