Ga naar inhoud

vickie

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vickie

  1. een half uurtje geleden zag ik dat mijn konijn een grote kale plek heeft tussen zijn kin en borstkast.onder zijn tandjes voel ik ook iets van een korstje of zoiets maar kan het niet zien.als hij gewoon zit kan ik de kale plek zien dus hij is best wel groot nu ga ik morgen meteen de dietenarts bellen maar ik hoopte dat jullie mij al iets verder kunnen helpen.hij blijft er ook aan lekken en dan trekt hij met zijn tanden ook meteen weer aan de vacht.HELP

  2. mijn konijn is sinds laat in de middag ook heel schrikachtig kan van het een op het andere moment opspringen en als een idioot wegrennen, hij schrok toen mijn vriend thuiskwam ook zo erg dat de bodembedekking in de kooi in het rond vloog het is zo'n 27 graden bij ons in huis zou het ook van de hitte kunnen zijn?

  3. mijn konijn heeft iets meer dan een jaar geleden ook haken op zijn kiezen gehad maar tot nog toe gaat het nu heel goed laat hem wel 4 keer per jaar weer na kijken of het nog allemaal goed is want ik wil niet nog een keer het drama van 1 jaar geleden.ik hoop dat je konijn het niet nog een keer krijgt wanr het zou zonde zijn om hem te moeten laten inslapen.

  4. mijn konijn is sinds vandaag weer in de rui.

    hij is 2 weken geleden ziek geweest hij had het aan zijn kiesjes daar is hij aan geholpen en het gaat weer goed maar nu begint hij sinds gisteravond weer te ruizelen wat hij ook heel erg deed toen hij ziek was zou er nu weer zoiets aan het beginnen zijn ik ben gewoon een beetje overbezorgd omdat hij 2 weken geleden bijna gestorven was.kunnen jullie mij advies geven of het nu weer iets is dat hij ziek aan het worden is of dat dit wel vaker voorkomt dat een konijn ruizeld.

  5. ga je ook naar een da gespecialiseerd in konijnen.mijn konijn heeft ook iets aan zijn tanden maar wordt daar vrijdag aan geholpen.hij krijgt nu dwangvoeding zodat hij toch eten binnen krijgt.

    over het voer:gemengt voer is niet goed voor een konijn (dat zegt mijn da in ieder geval) ik heb nu science selective op aanraden van mijn dierenarts.

    succes

  6. nou hier mijn verhaal: sinds donderdagavond wilde mijn konijn niet meer eten vrijdagmorgen poepte en plaste hij bijna niet meer dus ik was heel blij dat ik voor vrijdagmiddag die afspraak had gemaakt.s'middags naar de da die sloeg meteen alarm omdat hij niet meer at poepte en plaste.ze was van mening dat het geen abces was maar een probleem met zijn kiezen maar het was nu eerst belangrijk dat hij weer ging eten dus ik naar huis met pijnstilling iets voor zijn darmen weer op gang te krijgen en dwangvoeding.gisteravond laat poepte en plaste hij gelukkig weer een beetje en vanmorgen ook weer wat meer.ik moet volgende week weer terug en dan gaan ze naar zijn kiezen kijken.

  7. ik heb vandaag een afspraak gemaakt bij een andere dierenarts die in konijnen is gespecialiseerd want ik heb er toch geen goed gevoel bij.

    dank je wel voor jullie advies ik zal nog laten weten wat de dierenarts morgen heeft gedaan.

    dank je wel.

  8. ik kreeg nu voor 10 dagen antibiotica mee en moest het goed in de gaten houden.

    ze zeiden tegen mij dat het abces nog niet rijp was misschien dat ze het daarom niet opengemaakt hebben.ik hou het in ieder geval goed in de gaten en als ik het niet vertrouw ga ik gelijk terug.ik had er nog nooit van gehoord en dit is mijn derde konijn en de eerste die een abces heeft.

    bedankt voor jullie antwoorden.

  9. ik heb vandaag bij de dierenarts gehoord dat mijn konijntje een abces in zijn

    nekje heeft.wie heeft dit ook al eens gehad en hoe is dat behandeld geworden en afgelopen.ik heb nu voor 10 dagen antibiotica maar weet niet of het daar mee over zal gaan.

  10. mijn konijn heeft ook een kaal plekje in zijn nekje. ik ben er vandaag mee naar de dieren arts geweest en zij concludeerde dat hij een abces heeft en dat veroorzaakte ook dat kale plekje ik heb nu antibiotica gekregen en hoop dat het daarmee over gaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .