+ Toon categorieën

Zomerkruidenmix

Een frisse zomerse mix om lekker van te snoepen. Bevat peterselie, banaan, berk, frambozenblad, paardenbloemblad, luzerne en hibiscus.

Meer details

KRU-990222

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,65 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Voor hamsters? Ja
Voor muizen en ratten? Ja

Meer informatie

Een lekkere zomerse mix voor konijnen en knaagdieren. Een smakelijke mix van diverse kruiden en als lekkere tropische verrassing stukjes gedroogde banaan! Hoewel de naam doet vermoeden dat deze mix alleen voor de zomer is, kan de mix gewoon het hele jaar gegeven worden. Deze mix is ook goed geschikt om konijnen die geopereerd zijn of ziek zijn geweest weer over te halen om te gaan eten. Het is een lekkere geurige en smakelijke mix.

Bevat peterselie, banaan, berk, frambozenblad, paardenbloemblad, luzerne en hibiscus.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Het kan gebeuren dat er een takje met doorns in deze mix zit. Dat komt omdat er framboos in zit. Als het goed is die doornloos, maar een enkele keer komt het voor dat er toch doorns aan een takje zitten. Voor de konijnen kan het geen kwaad, die eten de doorns ook gewoon op zonder problemen, maar het kan vervelend zijn als je het met je handen uit de verpakking haalt.  Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Gedroogde kruiden zijn best geconcentreerd in voedingsstoffen, geef het dus echt als aanvullend diervoer. Geef altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review