+ Toon categorieën

Wortelschijven

Wortelschijfjes voor konijnen en knaagdieren.

Meer details

KRU-70028

Nieuw product

Op voorraad

€ 1,60 incl. btw

Meer informatie

wortelschijven worden gemaakt van 100% wortel zonder toevoegingen. Wortel is rijk aan vitaminen,mineralen en sporenelementen. Het bevat veel caroteen wat bij opname in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Wortel werkt groeibevorderend, heeft een positieve invloed op het bloed, zorgt voor een verbetering van de darmflora, ondersteund de stofwisseling in de lever en schildklier, helpt tegen diaree, ondersteund een gezonde huid/vacht. Wortel bevat veel mineralen : magnesium, ijzer, calcium, kalium, fosfor, jodium en mangaan. Enkelvoudig voeder voor dieren.

Wij verkopen gedroogde wortel in twee varianten: de grovere stukken, dat zijn de wortelschijfjes, en ook de fijnere variant, de wortelstukjes. De grote stukken zijn ideaal als je medicijnen wil toedienen zonder het op de dwangvoer-methode te doen. Is jouw konijn dol op gedroogde wortel? Dan kun je ze soms voor de gek houden door de medicijnen op een wortelschijfje te doen, en dat te voeren. De fijnere wortelstukjes zijn juist weer heel handig om in een intelligentiespel te gebruiken. 

 

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde groenten zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per groentesoort, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Je mag wel een aantal soorten per dag geven (2-3 soorten). Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt doe je met een 500 grams verpakking gedroogde groenten dus ongeveer 50 dagen.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review