+ Toon categorieën

Happy Pet Wilgenbal Klein

Happy Pet Wilgenbal Klein. Wilgenballen zijn een perfect natuurlijk beloningsspeeltje. Onweerstaanbaar om te knabbelen en te knauwen, met erkende therapeutische eigenschappen.

Meer details

VDM57265

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,99 incl. btw

Meer informatie

Wilgenballen zijn een perfect natuurlijk beloningsspeeltje. Onweerstaanbaar om te knabbelen en te knauwen, met erkende therapeutische eigenschappen. Geschikt voor kippen, cavia's, konijnen en kleine knaagdieren. 100% natuurlijk, geen pesticide. Officieel is 10cm aangegeven als diameter van deze wilgenbal, maar als we er zelf een aantal nameten komen we toch echt wat kleiner uit, vandaar dat wij hier 8 cm vermelden. 

Het is aan te raden om toezicht te houden als jouw konijnen of knaagdieren met deze bal spelen. In een enkel geval kan een dier een gat knagen waar precies het hoofd in past, waarna ze klem kunnen komen te zitten.

Formaat: diameter ongeveer 8 cm. Per bal kan de vorm en diameter iets variëren. 

Wij verkopen deze bal ook in groter formaat.

Reviews (3)

Konijnenopvang Joy
5
04-12-2017
Veel speelplezier

Prachtig speeltje om ze een tijdje bezig te houden, door de gevlochten takken hebben ze er meer werk aan dan bij een 'lossere' bal. Bij sommige konijnen is er binnen no time niks meer terug te vinden, anderen eten er eerst een gat in en dan vullen we de bal met wat snoepjes en kruidenhooi voor extra vermaak.

Iris
5
21-06-2016
Konijnen zijn er dol op!

Ze zijn uren zoet met het knagen en opeten van deze bal. Na ongeveer twee dagen vind ik er geen stukje meer van terug. Ik heb er meteen maar een paar extra besteld, zo heb ik wat achter de hand.

Anoniem
5
06-07-2015
Top

super bal binnen 1 minuut op , heerlijk om te zien! fijn dat ze het zo lekker vinden ! ik had eerder al eens zo'n bal 'dacht ik' maar daar was helemaal geen intresse voor. ik heb nu meteen er een hele vracht van gekocht, het is toch ook niet voor de sier maar voor op te eten!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review