+ Toon categorieën

Voerbak / waterbak Gibraltar 18cm

Een ruime voerbak of waterbak voor konijnen.

Meer details

VDM405908

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 6,99 incl. btw

Meer informatie

Een ruime voerbak of waterbak voor konijnen. Geschikt voor koppels of groepjes. Konijnen hebben graag de ruimte om te eten, de standaard bakjes zijn vaak te klein. Deze ruime voerbak zorgt er voor dat beide konijnen tegelijk kunnen eten of drinken. Dat voorkomt voernijd naar elkaar toe.

Voldoende water drinken is voor konijnen ook heel erg belangrijk, dat zorgt er voor dat de afvalstoffen uit het lichaam goed afgevoerd kunnen worden. Konijnen eten vaak veel droog voedsel zoals hooi en brokken, voldoende vers drinkwater beschikbaar stellen is dus erg belangrijk. Met deze voerbak kun je een ruime hoeveelheid water aanbieden. Dat is prettig in de winter omdat het minder snel bevriest dan in een klein bakje, en in de zomer, omdat er dan meer verdampt, maar toch voldoende drinkwater is. Een konijn hoort ongeveer 100-150 ml te drinken per kg lichaamsgewicht. De inhoud van deze bak is dus de hoeveelheid water die een koppel konijnen van elk 2 kg lichaamsgewicht horen te drinken per dag.

De voerbak is rond en gemaakt van stevig melamine. De bak heeft anti-slip voetjes. De bak is vrij zwaar en niet makkelijk op te pakken en om te gooien, wel zo fijn als je konijnen hebt die een eigen willetje hebben wat de inrichting van het verblijf betreft.

Afmetingen: 18 cm
Inhoud: 590 ml

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review