+ Toon categorieën
Volwassen konijnenvoer

Konijnenbrokken voor volwassen konijnen. De gewone, normale pellets, brokken en droogvoer voor konijnen van alle formaten en alle rassen. 

Je zou denken dat elke zakvoer waar een konijn op staat, of waar op staat dat het konijnenvoer is, prima is voor een konijn. Helaas is niets minder waar. Er zijn ontzettend veel voeders op de markt die niet voldoen aan de minimale voedingswaarde die een konijn nodig heeft. Het is dus echt van belang een goede basisbrok te kiezen, die wel voldoet aan de juiste analyse en samenstelling. Brokken moet je zien als een soort "vitaminepilletjes". Ze maken maar een klein deel uit van de dagelijkse voeding voor konijnen, maar juist om die reden moet het wel een mooi, compleet plaatje zijn waarmee je je konijnen niets te kort doet. 

Wij hebben al een selectie gemaakt van konijnenvoeders die voldoen aan de eisen waaraan konijnenvoer zou moeten voldoen. Wij bieden wat meer budget vriendelijke keuzes aan, maar ook de hoogste kwaliteit voeders. Ons assortiment bevat naar onze mening voor elke konijnenhouder een geschikte brok, zelfs als je de meest lastige eters hebt! 

Volwassen konijnenvoer
Toont 1 - 21 van de 21 items
Toont 1 - 21 van de 21 items