+ Toon categorieën

Vetbed voor konijnen 75 x 100 cm

Vetbed voor konijnen 100 x 75 cm

Meer details

BN- 021 0658

Nieuw product

€ 21,95 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja

Meer informatie

Een vetbed is een synthetische schapenvacht. Ideaal voor huisdieren van alle leeftijden, van piepjong tot stokoud. Te gebruiken in huis, auto, hondenmand etc. ’s Zomers heerlijk koel, ’s winters lekker warm. Het materiaal is lekker zacht en sterk. Verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren beige en grijs.

Pet bed is een deken gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Een vetbed. Dit zijn fijne kleden voor konijnen om op te liggen, maar ook voor konijnen die wat moeite hebben met bewegen. Het voordeel van een vetbed is dat de urine naar de bodem zakt, en het konijn dus een droge ondergrond houd. Het is wel aan te raden om onder het vetbed een absorberende laag te leggen, als je het op die manier gebruikt, dat kan een dunne laag bodembedekking zijn of een puppy zindelijkheidsmatje. Ook na een operatie, zoals een castratie, kan een mat als deze een fijne ondergrond zijn. Traditionele bodembedekking is stoffig en kan irriteren in de wond, die problemen heb je met dit petbed niet.

De mat isoleert tegen kou, maar laat lucht en vocht door. De mat is waterafstotend, vocht gaat door de mat heen zodat jouw huisdier droog blijft. De mat is bacteriewerend, antiallergisch, slipvrij en machinewasbaar op 40 graden.

Een warme, zachte, goed absorberende mat, geschikt voor veel diersoorten. Niet alleen voor konijnen, maar ook voor honden, katten en cavia's.

Afmetingen: 75 x 100 cm


Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review