+ Toon categorieën

Vetbed voor konijnen 70 x 50 cm

Vetbed voor konijnen. Een ligdeken voor huisdieren, die zorgt voor een droge toplaag.

Meer details

BN- 021 0655

Nieuw product

€ 12,49 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja

Meer informatie

Een vetbed is oorspronkelijk ontworpen voor honden, maar is geschikt voor veel huisdieren, waaronder voor konijnen. De mat is voor honden, konijnen, katten, fretten of cavia's te gebruiken.

Vetbeden zijn matten voor konijnen om op te liggen, maar ze zijn vooral goed geschikt voor konijnen die wat moeite hebben met bewegen.

Het voordeel van een vetbed is dat de urine naar de bodem zakt, en het konijn dus een droge ondergrond houd. Het is wel aan te raden om onder het vetbed een absorberende laag te leggen, als je het op die manier gebruikt, dat kan een dunne laag bodembedekking zijn of een puppy zindelijkheidsmatje. Ook na een operatie, zoals een castratie, kan een mat als deze een fijne ondergrond zijn. Traditionele bodembedekking is stoffig en kan irriteren in de wond, die problemen heb je met een vetbed niet.

De mat isoleert tegen kou, maar laat lucht en vocht door. De mat is waterafstotend, vocht gaat door de mat heen zodat jouw huisdier droog blijft. Ook te gebruiken bij konijnen en andere dieren die een stofallergie hebben. De mat is wasbaar op 40 graden. , antiallergisch, slipvrij en machinewasbaar op 40 graden.

De mat is op maat te knippen, als je bijvoorbeeld voor in de reismanden een ondergrond zoekt, kun je prima een vetbed op de juiste maat knippen om er in te leggen.


Afmetingen: 70 x 50 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review