+ Toon categorieën

Pet bed 50x75 cm

Deze mat isoleert tegen kou, maar laat lucht en vocht wel door. Dat maakt het een fijne bodem mat voor konijnen die bijvoorbeeld niet goed tegen stof kunnen, of problemen hebben met hun evenwicht of gewrichten.

Meer details

VDMA381584

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 14,99 incl. btw

Meer informatie

Deze mat isoleert tegen kou, maar laat lucht en vocht wel door. Dat maakt het een fijne bodem mat voor konijnen die bijvoorbeeld niet goed tegen stof kunnen, of problemen hebben met hun evenwicht of gewrichten. Maar ook voor kittens en puppy's is de mat erg handig in gebruik, net als voor oudere dieren die gevoelig zijn voor kou. Natuurlijk is de mat ook gewoon als lekker ligdekentje te gebruiken voor volwassen konijnen, honden en katten. Vloeistoffen gaan door de mat heen, waardoor het dier altijd op een droog bovendeel ligt.
Het is wel aan te raden om een absorberend laagje onder de mat te gebruiken als het dier niet zindelijk is, bijvoorbeeld een puppymatje of een dun laagje bodembedekking. Dat maakt het wat prettiger om schoon te maken.

De mat heeft heel wat handige eigenschappen: Anti-bacterieel, anti-allergie, wasbaar op 40 graden in de wasmachine. Leuk weetje, de mat is gemaakt van gerecyclede flessen, deze mat is gemaakt van 16 plastic flessen.

Afmetingen: 50 x 75 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review