+ Toon categorieën

Trixie voerboom enkel

Konijnen die uit een boom eten? Zo gek is dat helemaal niet! Ook in de natuur knagen konijnen graag aan takjes en eten ze wat schors. Maar dit is geen gewone boom, dit is een voerboom!

Meer details

VDM-392654

Nieuw product

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Konijnen die uit een boom eten? Zo gek is dat helemaal niet! Ook in de natuur knagen konijnen graag aan takjes en eten ze wat schors. Maar dit is geen gewone boom, dit is een voerboom! Je kan de boom zelf vullen en aankleden met lekkers voor de konijnen! Hang er speeltjes aan op, vers groenvoer, knaaghout, hooi(knutsels) en andere lekkernijen! Op die manier zijn de konijnen niet binnen een paar tellen klaar met het leeg eten van een bakje, maar zijn ze net als hun wilde soortgenootjes lekker aan het fourageren voor voedsel. Dat houd ze geestelijk gezond, en helpt ook mee een goede conditie te behouden!

De trixie voerboom verkopen wij in een dubbele versie, met een soort waslijn, dit is echter de basisversie. Een voet, stam met gaatjes en een dwarslatje. Volop plekken om lekkers te verstoppen voor de konijnen dus!

Afmetingen: 25x36 cm

Voerboom, voedselboom, speeltoren, snacktoren, snackboom voor konijnen. 

Reviews (1)

Claudia V
4
11-02-2021
Leuk om op een uitdagende manier groente aan te bieden

Leuk om groenten in te stoppen zodat ze er hun best voor moeten doen. Het stokje kan er ook uit, dan kun je in dat gaatje ook nog iets stoppen, of juist over het stokje heen dingen hangen. Ik leg ook bovenop wat.
Had iets hoger gemogen, mijn dwergkonijntjes kunnen overal met gemak bij, dus voor grotere konijnen is dit een makkie.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review