+ Toon categorieën

Trixie speeltunnel 3-weg

Gangenstelsel van speeltunnels voor konijnen, cavia's, kittens en fretten. 

Meer details

VDM-390431

Nieuw product

Op voorraad

€ 12,79 incl. btw

Meer informatie

Een ware speeltuin, dit gangenstelsel van speeltunnels van het merk Trixie!

Deze tunnel heeft geen hele grote diameter (18 cm). Daardoor is de tunnel voornamelijk geschikt voor kleine en klein middelmaat konijnen. Ook cavia's, kittens en fretten zullen dit tunnelstelsel wel kunnen waarderen. Grote konijnen zoals Franse hangoren en Vlaamse reuzen zullen er helaas niet in passen. 

Het is vooral leuk om een koppel of groepje konijnen met deze tunnel te zien spelen, het is namelijk een kruispunt van 3 tunnelbuizen en een opening in het midden. 

De tunnel bestaat uit drie gangen, met vier ingangen en heeft daardoor wel wat weg van de konijnenburchten in de natuur. Door de spiraalveer is de tunnel vormvast, de tunnels zakken dus niet in. De tunnel is uit te breiden met andere tunnels. 

We vinden de tunnel wel een beetje een budget kwaliteit hebben, houd daar dus rekening mee. De afwerking had beter kunnen zijn. Het is echter de enige drieweg tunnel die wij kunnen bestellen op het moment, en omdat het wel een populair product is voor konijnen, hebben we er dus toch voor gekozen deze tunnel, ondanks de iets mindere kwaliteit, in het assortiment op te nemen. 

Afmetingen: Diameter 18 cm, Lengte 47 cm ( 47 x 18 x 18 cm )

Materiaal: Nylon

Kleur:  Momenteel is het met name de pastel kleuren tunnel die we binnen krijgen, maar de ervaring is dat de kleur van dit product eens in de zoveel tijd weer verandert. 

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review