+ Toon categorieën

Trixie Snackboard

Trixie Snackbord, intelligentiespeelgoed voor konijnen en cavia's. 

Meer details

VDM-366579

Nieuw product

Op voorraad

€ 7,99 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Voor muizen en ratten? Ja

Meer informatie

Trixie Snackbord, intelligentiespeelgoed voor konijnen en cavia's.

Het snackbord bevat een plastic bord met 7 plastic dekseltjes. Met behulp van de knopjes op de deksels kan het konijn de deksels open duwen met zijn neus, of het knopje optillen, om bij het lekkers te komen.

Help jouw konijn in het begin door het voedsel maar half onder het deksel te verstoppen, zodat jouw konijn gemotiveerd blijft. Snelle resultaten zijn vooral in het begin erg belangrijk, zodat jouw konijn het spel met positieve resultaten gaat associeeren. Als jouw konijn het eenmaal door heeft, za het snel begrijpen wat de bedoeling is. Je kan het dan leuk houden door niet onder elk dekseltje iets te verstoppen, zodat jouw konijn echt zijn neus moet gebruiken om te raden waar het verstopt is.

Kies een gepaste tijd om het spel te beginnen. Begin niet gelijk nadat jouw konijn zijn eten op heeft. Begin op zijn vroegst 1,5 uur daarna.

Het snackbord is eenvoudig schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Materiaal: plastic

Kleur: In 2021 is dit product van kleur en verpakking veranderd. We hebben nog een aantal van de oude kleur liggen (donker), maar ook al van de nieuwe kleur (licht). Als je een voorkeur hebt mag je het bij de opmerkingen doorgeven, zolang het mogelijk is houden we daar rekening mee. 

Afmetingen: 20 cm doorsnede.

Reviews (2)

Claudia V
4
11-02-2021
Ze hebben hem door

Ze hebben hem inmiddels goed door, deksels eraf en eten maar, erg leuk!
Maatje grotere vakjes en hij had 5 sterren gekregen. Mijn dwergkonijntje krijgt het eten nu niet goed te pakken met haar wat bredere snuit.

Claudia V
4
09-12-2020
Leuk om wat lekkers in te verstoppen

Ik verstop de pellets of wat kruiden eronder en zet het voor ze neer. Dekseltjes vliegen direct door de lucht, al gaan ze daar eerst snuffelend achteraan. Eigenlijk vinden ze daarna pas per ongeluk het achtergebleven bord met lekkers. Hopelijk worden ze er slimmer mee ????
Wel erg kleine vakjes, mini stukjes appel of zo passen niet, echt alleen kleine brokjes.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review