+ Toon categorieën

Trixie snackbal voor konijnen

Trixie snackbal voor konijnen. Vul de snackbal met de dagelijkse brokjes en laat jouw konijnen of cavia's werken voor hun eten! 

Meer details

VDM 390980

Nieuw product

€ 2,79 incl. btw

Meer informatie

Trixie snackbal voor konijnen. Vul de snackbal met de dagelijkse brokjes en laat jouw konijnen of cavia's werken voor hun eten! Dat voorkomt verveling, houd ze fit, en helpt ze om natuurlijk fourageergedrag te kunnen vertonen, en dat is weer goed voor de geestelijke gezondheid van jouw huisdieren!

De bal heeft een opening waar de brokjes uit kunnen vallen. Je kunt behalve brokjes ook gedroogde groente, zoals erwtenvlokken of johannesbrood in de bal stoppen, zodat ze werken voor hun extratje. Door de opening vallen snoepjes op het moment dat de konijnen met de bal rollen. De opening is verstelbaar, afhankelijk van wat je er in stopt kun je de opening aanpassen, en je kan in het begin het spel makkelijker maken en als ze door hebben hoe het werkt, de opening kleiner maken voor extra uitdaging.

De bal is gemaakt van kunststof. De wortelopdruk ligt in de bal, niet er bovenop. Wat er voor zorgt dat ze er minder snel aan knagen.

Afmetingen: 7 cm diameter
Kleur: Blauw of geel.
Je mag eventueel bij opmerkingen een voorkeur doorgeven, maar geen garantie dat je die kleur ook echt krijgt, dat is afhankelijk van onze voorraad. Wij krijgen ze zelf willekeurig geleverd namelijk. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review