+ Toon categorieën

Trixie snackbal voor konijnen

Trixie snackbal voor konijnen. Vul de snackbal met de dagelijkse brokjes en laat jouw konijnen of cavia's werken voor hun eten! 

Meer details

VDM 390980

Nieuw product

€ 2,99 incl. btw

Meer informatie

Trixie snackbal voor konijnen. Vul de snackbal met de dagelijkse brokjes en laat jouw konijnen of cavia's werken voor hun eten! Dat voorkomt verveling, houd ze fit, en helpt ze om natuurlijk fourageergedrag te kunnen vertonen, en dat is weer goed voor de geestelijke gezondheid van jouw huisdieren!

De bal heeft een opening waar de brokjes uit kunnen vallen. Je kunt behalve brokjes ook gedroogde groente, zoals erwtenvlokken of johannesbrood in de bal stoppen, zodat ze werken voor hun extratje. Door de opening vallen snoepjes op het moment dat de konijnen met de bal rollen. De opening is verstelbaar, afhankelijk van wat je er in stopt kun je de opening aanpassen, en je kan in het begin het spel makkelijker maken en als ze door hebben hoe het werkt, de opening kleiner maken voor extra uitdaging.

De bal is gemaakt van kunststof. De wortelopdruk ligt in de bal, niet er bovenop. Wat er voor zorgt dat ze er minder snel aan knagen.

Afmetingen: 7 cm diameter
Kleur: Blauw of geel.
Je mag eventueel bij opmerkingen een voorkeur doorgeven, als we kunnen houden we daar rekening mee. Geen garantie dat het ook daadwerkelijk die kleur zal zijn, dat is afhankelijk van onze voorraad. Wij krijgen ze zelf willekeurig geleverd namelijk. 

Reviews (1)

Claudia V
5
09-12-2020
Succesvolle aankoop voor een klein prijsje

Deze bevalt goed. Heb een heel actief konijntje die hier flink zoet mee is. Rolt de bal door de ren, eet tussendoor op wat eruit valt (opening is heel handig te verstellen). Gooit de bak met z’n bek door de lucht en rent er voetballend mee rond. Prachtig gezicht, hij heeft er zo’n plezier in, dat hij vaak pas later alles wat eruit valt opeet. Hij vindt het rammelende geluid als er iets inzit ook heel leuk.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review