+ Toon categorieën

Trixie Snack kubus

De trixie snack kubus is intelligentiespeelgoed, voedselverrijking voor konijnen. 

Meer details

VDM379631

Nieuw product

Op voorraad

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Spelen is heel belangrijk voor konijnen en knaagdieren. Omdat dieren die wij als huisdier houden niet zo uitgebreid kunnen foerageren (eten zoeken) als hun wilde soortgenoten, vervelen ze zich snel. Door gebruik te maken van intelligentiespeelgoed en voedselverrijking kun je er voor zorgen dat jouw konijnen of cavia's lekker bezig zijn met een zoektocht naar hun voedsel.

In de snack kubus kun je de dagelijkse brokjes of iets lekkers voor het huisdier zoals gedroogde groenten of kruiden stoppen. Door aan één van de drie touwen te trekken komt jouw huisdier bij de lekkere versnaperingen. Vind jouw huisdier het moeilijk, zet het spel dan op zijn kant zodat ze de blokjes er makkelijk uit krijgen. Als ze het goed door hebben kun je het moeilijker maken door de kubus te draaien, zodat ze de blokken omhoog moeten trekken om bij het lekkers te komen.

Dit spel is om samen met jouw huisdier te spelen. Je bouwt een band op met je huisdier, zorgt dat het tam wordt en het gaat verveling tegen. Laat het speelgoed niet in het verblijf staan na afloop, dan zullen ze het waarschijnlijk kapot knagen en de interesse er in verliezen.  Speel er samen mee, en pak het dan mee uit het verblijf tot je er de volgende keer weer mee gaat spelen.

Onder andere geschikt voor: konijnen, cavia's, ratten, fretten, parkieten, kippen.

 

Afmetingen: 16x6x7 cm

Materiaal: hout

Reviews (1)

Claudia V
3
11-02-2021
Leuk intelligentiespeelgoed, wel wat harde blokken als ze ermee gooien

Eerste keer de bakjes gevuld en op een kier gezet, daarna helemaal dicht. Ze moesten even kijken en proberen, maar toen ze het eenmaal doorhadden vlogen de blokken in het rond, zo hard trokken ze aan de touwtjes. Iets te hard, ze rammen elkaar hier zowat de hersens in met die blokken en de inhoud ligt daarna verspreid door de hele ren.
Erg leuk, maar misschien wat minder geschikt voor een een wat wilder/ fanatieker konijn ????

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review