+ Toon categorieën

Trixie konijnenhuisje van papier

Een huisje van papier, voor konijnen of knaagdieren van het merk Trixie.  op = op

Meer details

VDM398754

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 15,95 incl. btw

Meer informatie

Wij zijn fan, van dit leuke sloopbare huisje voor konijnen, cavia's of andere knagers! Een leuke plek om je te verstoppen, een veilig gevoel omdat het 2 openingen heeft en stevig genoeg om er ook bovenop te kunnen zitten, als je konijn bent dan, voor de baasjes wordt dat wel heel erg proppen! 

Het huisje bestaat uit een metalen frame, waar papier omheen gevlochten is. Het is echt stevig, de konijnen (of knagers) kunnen er dus ook prima op zitten. Het is wel te slopen, maar dat is niet erg! Dat geeft ze bezigheid en ze kunnen volop hun inrichtingstalent er op los laten, en we weten allemaal dat konijnen daar erg goed in zijn! 

In het huisje zitten drie openingen, de hele bodem is open. Wel zo prettig, omdat als ze plassen terwijl ze er in zitten, het papier dan niet onder de urine komt te zitten, en twee openingen die als ingang of uitgang gebruikt kunnen worden. Voor prooidieren, zoals konijnen en knaagdieren zijn, geeft dat een veilig en prettig gevoel. 

Papier is veilig om aan te knabbelen en van te eten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zoveel papier eten dat ze hun hooi en normale voedsel niet meer willen opeten, dan kan het spijsverteringsproblemen geven. Let dus goed op dat ze er wel aan mogen knabbelen en van mogen eten, maar wel met mate! 

Voor buitenkonijnen die een ren hebben die open is, waar dus regen in komt, is dit huisje wat minder geschikt. Papier kan niet zo goed tegen regen. Voor konijnen in huis, en voor buitenkonijnen die ook een beschut binnenverblijf hebben waar dit huisje kan staan, is het wel geschikt.  

Het huisje is geschikt voor kleine en middelmaat konijnen, en voor koppels en groepjes kleine knagers zoals cavia's en ratten. 

Afmetingen: 45 x 30 x 20 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review