+ Toon categorieën

Trixie koelschijf voor konijnen en cavia's

Koelschijf van het merk Trixie, voor kleine dieren zoals cavia's en konijnen.  De plaat bied verkoeling in de zomer. 

Meer details

VDM390825

Nieuw product

€ 6,99 incl. btw

Meer informatie

In het wild leven konijnen onder de grond, waar de temperatuur vrij constant is. Ze zijn vooral actief in de scherming, als het niet zo warm is buiten. Onze huisdierkonijnen leven meestal boven de grond, en hebben daardoor snel last van warmte. Temperaturen boven de 25 graden zijn eigenlijk al te warm voor konijnen. Zorg voor voldoende schaduw, vers drinkwater en bied verkoeling aan!

Verkoeling aanbieden kan bijvoorbeeld met deze Trixie koelschijf is een koelsteen van keramiek. Het houd jouw knagertjes lekker koel, zonder dat ze er iets aan kapot kunnen knagen. De natuurlijke eigenschappen van keramiek zorgen er voor dat de steen altijd lekker koel voelt. Mocht het naar jouw idee niet koel genoeg zijn, of is het echt flink warm in de zomer en wil je gewoon weg meer verkoeling bieden, kun je de steen ook nog in de koelkast leggen voor gebruik.

Onder de steen zitten rubber voetjes, zodat hij stevig blijft liggen en niet slipt. De steen is makkelijk schoon te maken met een doekje. Op de bovenkant staat een leuk ijsblokjes motief.

Het formaat van de koelschijf is 28x20 cm, het formaat is vergelijkbaar met een A4 papier (dat is 29x20 cm).

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review