+ Toon categorieën

Trixie houten brug middel

Een veelzijdige aankoop voor konijnen en knaagdieren, deze houten brug van Trixie. Dit betreft de middelmaat brug.

Meer details

VDM-390982

Nieuw product

€ 8,79 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor kleine konijnen Ja
Geschikt voor grote konijnen Ja

Meer informatie

Een veelzijdige aankoop voor konijnen en knaagdieren, deze houten brug van Trixie.  De brug hebben wij in 2 maten in het assortiment zitten, vergis je niet in het formaat, ze zijn best flink!

De brug is buigzaam en in allerlei opstellingen in het verblijf te zetten. Plat als houten mat, rond of driehoekig als schuilplekje om onder te zitten, zodat er een tunnel of schuilplekje ontstaat. Rechtopstaand als schotje, zodat de konijnen er achter kunnen verstoppen. Je kan ook hooi achter of onder de brug stoppen om er een extra avontuurlijke schuilplek en graafplek van te maken voor de konijnen.

De middelmaat brug is geschikt voor alle formaat konijnen, vooral voor de dwerg, kleine en middelmaat konijnen. Maar ook voor de grote rassen is dit product te gebruiken, hoewel je dan misschien toch liever voor een maat groter kiest. Ook cavia's en chinchilla's zullen zich goed kunnen vermaken met deze middelmaat wilgenbrug.

Het gebruikte hout is naaldhoud zonder hars, en veilig om aan te knagen.

Als de konijnen of knaagdieren echt flink aan het slopen zijn gegaan, controleer dan regelmatig of er geen veiligheidsrisico's ontstaan, zoals openingen waarin ze klem kunnen komen te zitten.

Materiaal: Naaldhout, vrij van hars.

Afmetingen: 51x30 cm (middelmaat)

Reviews (1)

Claudia V
5
09-12-2020
Bekend maar leuk bruggetj

Het bekende bruggetje, dat overal in de schappen ligt. Bevalt prima. Ze zitten er vooral graag op en knabbelen eraan. Toen mijn konijntje geopereerd was gebruikte ik hem ook als schuilhuisje in een binnenkooi, nu staat hij in de ren buiten.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review