+ Toon categorieën

Trixie houten brug groot

Een veelzijdige aankoop voor konijnen en knaagdieren, deze houten brug van Trixie. Dit betreft het grote formaat, vergis je er niet in, dit is echt een grote zware brug/mat!

Meer details

VDM- 390983

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 17,99 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor kleine konijnen Ja
Geschikt voor grote konijnen Ja

Meer informatie

Een veelzijdige aankoop voor konijnen en knaagdieren, deze houten brug van Trixie. De brug hebben wij in 2 maten in het assortiment zitten, vergis je niet in het formaat, dit is echt een flink grote houten brug!

De brug is buigzaam en in allerlei opstellingen in het verblijf te zetten. Plat als houten mat, rond of driehoekig als schuilplekje om onder te zitten, zodat er een tunnel of schuilplekje ontstaat. Rechtopstaand als schotje, zodat de konijnen er achter kunnen verstoppen. Je kan ook hooi achter of onder de brug stoppen om er een extra avontuurlijke schuilplek en graafplek van te maken voor de konijnen.

Het gebruikte hout is naaldhout zonder hars, en veilig om aan te knagen.

Als de konijnen of knaagdieren echt flink aan het slopen zijn gegaan, controleer dan regelmatig of er geen veiligheidsrisico's ontstaan, zoals openingen waarin ze klem kunnen komen te zitten.

Deze groot formaat brug is geschikt voor alle formaat konijnen, groepjes cavia's en om in ruime knaagdierverblijven te gebruiken. Het is echt een flinke brug!

Materiaal: Naaldhout, vrij van hars.

Afmetingen: 60x40 cm (groot formaat)


Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review