+ Toon categorieën

Trixie graafbak voor konijnen

Trixie graafbak voor konijnen

Meer details

VDM395897

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 34,95 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor kleine konijnen Ja

Meer informatie

Konijnen zijn dol op graven! Graven is een natuurlijk instinct, in het wild wonen konijnen onder de grond in holen, in een konijnenburcht. Onze huisdierkonijnen kunnen vaak geen burcht graven, maar hebben wel de behoefte om te graven. Buiten is dat vaak vrij makkelijk te realiseren, een graafbak. Bijvoorbeeld met de Bunny Nature diggingbox die te koop is in onze webwinkel. Maar binnen in huis, dat is een stuk lastiger!

Met de trixie graafbak voor konijnen is dat verleden tijd! De bak heeft een deksel om het zand zo veel mogelijk binnenboord te houden. Er zijn twee ingangen, waardoor de konijnen een veilig gevoel hebben tijdens het gebruik. De voorkant is van plexiglas zodat je jouw gravende huisgenootjes ook nog eens prima in de gaten kan houden en op de foto kan zetten terwijl ze zich uitleven in de graafbak.

Er past ongeveer 20 kg zand in de bak. Gebruik voor konijnen altijd speciaal konijnenzand, zoals de Bunny Nature diggingmix, of koop speelzand. Natuurlijk is de bak ook met een andere vulling dan zand te gebruiken.

De bak is vrij eenvouwdig in elkaar te zetten, het werkt met een insteeksysteem. De bak is niet enorm groot en dus met name geschikt voor dwergkonijnen en klein formaat konijnen. 

Afmetingen: 58X38X30 cm


Materiaal: hout, onbehandeld

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review