+ Toon categorieën

Trixie gevlochten wilgenbrug

Breng wat avontuur in het leven van jouw konijnen met deze Trixie Wilgenbrug! Lekker om aan te knagen, maar natuurlijk ook erg leuk om mee te spelen! 

Meer details

VDM-390981

Nieuw product

Op voorraad

€ 12,99 incl. btw

Meer informatie

Breng wat avontuur in het leven van jouw konijnen met deze Trixie Wilgenbrug! Lekker om aan te knagen, maar natuurlijk ook erg leuk om mee te spelen! De konijnen kunnen er op zitten, als uitkijkpunt. Om er onder te kruipen moeten ze wel klein zijn, grotere konijnen passen er niet onder. Maar daar weten ze vast wel een oplossing voor - flink gooien met die brug! Kortom: genoeg speelplezier te beleven met dit product! 

De wilgenbrug is gemaakt van natuurlijk materiaal, namelijk wilgentakken. Voor kleinere knagers zoals cavia's, chinchilla's, ratten, muizen, gerbils, degoes en hamsters is de brug ook prima geschikt. Zij kunnen er ook fijn onder verstoppen. 

Het is aan te raden om toezicht te houden als jouw konijnen of knaagdieren met producten gemaakt van gevlochten wilg spelen. In een enkel geval kan een dier een gat knagen waar precies het hoofd in past, waarna ze klem kunnen komen te zitten.

Afmetingen:

Per brug kunnen de afmetingen soms iets verschillen, ze zijn niet allemaal precies identiek. 
Afmetingen ongeveer: 25 x 24 x 31 cm
De hoogte om onder de brug te kruipen is ongeveer 15 cm. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review