+ Toon categorieën

Trixie Activity Poker box

Trixie Activity Poker box. Een leuk uitdagend intelligentiespel om met jouw konijn te spelen. 

Meer details

VDM-368962

Nieuw product

Op voorraad

€ 17,99 incl. btw

Meer informatie

Trixie Activity Poker box. Een leuk uitdagend intelligentiespel om met jouw konijn te spelen. Verstop brokjes of snacks in de vier rode bakjes. Het konijn zal deze ruiken, maar zal verschillende technieken moeten toepassen om bij de brokjes of snacks te komen. De vier rode bakjes kunnen namelijk ieder op een andere manier geopend worden. Doordat het spel op rubberen voetjes staat, slipt het spel niet weg als je lieverd ermee speelt. Daarnaast zit er ook een boekje bij met meer tips en trucs zodat jij het spel steeds weer uitdagend kan houden voor jouw huisdier.

Officieel is het een intelligentiespel voor honden, maar dit spel is ook zeer geschikt voor konijnen en cavia's. Haal na het gebruik het spel uit het verblijf van jouw huisdieren. Als je het spel laat staan is er kans dat ze het kapot maken (er zitten namelijk touwtjes aan) maar ze verliezen er ook plezier in als ze hard hun best doen om lekkers te zoeken, en er zit niets meer in het spel. Het is een redelijk groot formaat spel, maar het is voor konijnen van alle formaten te spelen, voor de kleine dwergjes maar ook voor de grote konijnen zoals vlaamse reuzen en franse hangoren.

Materiaal: Plastic

Afmeting: 31x31x11 cm

Kleur: Blauw (voorheen was het spel rood-geel, tegenwoordig is het blauw)

Reviews (1)

Karin
5
25-03-2017
Leuk!

Dit is het eerste spel dat ik gekocht heb maar mijn konijnen vinden het leuk. Het bakje waarvan ze alleen het deksel op hoeven te tillen hadden ze als eerste door. Het bakje met het knopje lukt ze nog niet.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review