+ Toon categorieën

Tooper houtkorrel 20 Liter

Geperste houtkorrel is een fijne bodembedekking voor in het konijnenhok of konijnentoilet. Houtkorrels nemen goed vocht en geur op en mogen in de groenbak gegooid worden na gebruik.

Meer details

VDM-376596

Nieuw product

Op voorraad

€ 6,25 incl. btw

Meer informatie

Geperste houtkorrel is een fijne bodembedekking voor in het konijnenhok of konijnentoilet. Houtkorrels nemen goed vocht en geur op en mogen in de groenbak gegooid worden na gebruik.  De Tooper geperste houtkorrels zijn stuif- en bacterievrij. Houtkorrel plakt niet aan de vacht en is daardoor ook een fijne bodembedekking voor langharige konijnen of cavia's.

Voor het beste resultaat: Vul de bak ongeveer 6 cm diep en egaliseer.  Verwijder voor een goede hygiëne de gebruikte korrels regelmatig met een schepje en vul het bij tot aan het oorspronkelijke niveau. Hierdoor blijft de bak fris, reukvrij en gaat het langer mee. Nooit in het gebruikte korrel porren of roeren, dit om een onaangename lucht te voorkomen. Maak regelmatig de bak schoon!

Tooper geperste houtkorrel wordt geproduceerd van de hoogste kwaliteit gerecycled hout, speciaal voor sanitaire behoeften van dieren. Het  is een stuifvrije milieuvriendelijke sanitaire vulling van premium kwaliteit voor huisdieren en heeft, dankzij een speciaal droogproces, een zeer goede absorberende werking. De korrel  heeft een frisse natuurlijke houtgeur de neutraliserend werkt op onaangename luchtjes en bevat geen schadelijke stoffen. De Tooper houtkorrel is middels een duurzaam proces bacterievrij gemaakt en gezuiverd. Het beschadigd of bekrast jouw vloer niet en laat geen sporen achter. De korrel is gemakkelijk en zuinig in gebruik.

Geschikt voor katten, knaagdieren, vogels en reptielen

Inhoud: 20 liter
Ook verkrijgbaar in een kleinverpakking. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review