+ Toon categorieën

Toilet schepje met fijne mazen

Toilet schepje met fijne mazen. Met dit schepje haal je op een makkelijke manier de konijnenkeutels uit de zandbak!

Meer details

VDM398310

Nieuw product

€ 1,99 incl. btw

Meer informatie

Toilet schepje met fijne mazen. Met dit schepje haal je op een makkelijke manier de konijnenkeutels uit de zandbak!

Konijnen houden ontzettend van graven. Ze hebben van nature de behoefte om holen te graven voor de konijnenburcht. Onze huisdierkonijnen leven echter in een hok en ren boven de grond. De graafbehoefte hebben ze echter nog steeds! Een zandbak aanbieden aan de konijnen zorgt er dus voor dat ze de natuurlijke graafbehoefte kunnen beoefenen. 

Maar veel konijnen keutelen in hun zandbak! Dat is natuurlijk niet handig. De bak op een andere plek zetten (niet in een hoek) kan helpen. Maar een schepje zoals dit helpt ook om de zandbak keutel-vrij te maken. De mazen van dit schepje zijn best fijn. De meeste bodembedekking gaat er dus niet doorheen, maar een fijne bodembedekker zoals zand wel. De keutels blijven in het schepje zitten en kun je dus makkelijk uit de zandbak verwijderen. 

Kleur: Grijs, roze, lichtblauw, paars of donkerblauw.  Wordt in een willekeurige kleur geleverd. 

Een voorkeur voor een kleur doorgeven bij de opmerkingen mag, maar we kunnen geen garantie geven dat je die kleur dan ook ontvangt. Wij kunnen de schepjes zelf niet op kleur bestellen namelijk en hebben daardoor ook niet altijd elke kleur op voorraad. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review