+ Toon categorieën

Tijssen weidehooi los 4.5 kg

Weidehooi van het merk Tijssen goed voor dieren. Een basic weidehooi, zo min mogelijk geperst zodat het makkelijk los te trekken is uit het pak.

Meer details

TIJ-KVA024

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,59 incl. btw

Meer informatie

Weidehooi van het merk Tijssen goed voor dieren. Een basic weidehooi, zo min mogelijk geperst zodat het makkelijk los te trekken is uit het pak.

Een basis hooisoort voor konijnen die niet al te kieskeurig zijn. Voor de prijs echt een prima koop. Door het losse persen, is het geen echt budget hooi, maar het is ook geen perfect fijnproevershooi. Het zit er ergens tussenin. Dit hooi is ook goed geschikt als een basis hooisoort als je zelf een hooimengeling wil samenstellen voor jouw konijnen. Je kan het hooi dan mengen met andere hooisoorten, maar ook met luzerne, timothy of gedroogde kruiden.

Je kan dit hooi ook gebruiken als bodembedekking, bijvoorbeeld voor konijnen die slecht hooi eten (elk hapje hooi is dan iets, al is het van de bodembedekking!) en voor konijnen die gevoelig zijn voor zere hakjes.

Hooi is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van hooi kan verschillen per oogst.

Analyse: Ruw eiwit 14.4 %, Ruwe celstof (=vezels) 20,6%. 

Inhoud 4.5 kg. Ook verkrijgbaar in een verpakking van 1.2 kg. 

Bestel je dit product, dan kunnen de verzendkosten aardig oplopen omdat het een groot formaat product is om te verzenden, en er voor ons al direct toeslagen bij komen. Het kan handig zijn om te kijken of het voordeliger uitkomt om een aantal kleinverpakkingen te bestellen in plaats van de grote baal. 

Reviews (1)

Katrien
5
16-01-2019
goed hooi

Goed hooi. Een groot pak, betaalbaar. Mijn koppel eet er graag van.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review