+ Toon categorieën

Tijssen Timothy hooi 1.5 kg

Een kleinverpakking Timothy hooi van het merk Tijssen. Een mooie kwaliteit hooi voor een betaalbare prijs. Timothy hooi is altijd wel iets duurder dan een gemengd weidehooi, maar toch zijn er redenen om juist dit hooi te kiezen voor jouw konijnen. 

Meer details

TIJ-KVA228

Nieuw product

Op voorraad

€ 7,99 incl. btw

Meer informatie

Een kleinverpakking Timothy hooi van het merk Tijssen. Een mooie kwaliteit hooi voor een betaalbare prijs. Het is wel een wat strak geperst timothy hooi, en de verpakking bevat ook wel wat stof.  Timothy hooi is altijd wel iets duurder dan een gemengd weidehooi, maar toch zijn er redenen om juist dit hooi te kiezen voor jouw konijnen. Ook kun je timothy hooi mengen met het normale (weide) hooi, om een meer gevarieerde hooimengeling te krijgen.

Timothy hooi groeit in populariteit, en met reden! Timothy gras is rijk aan vezels, en wat lager in calcium en eiwit dan andere grassoorten. Voor konijnen die blaas- en nierproblemen hebben en voor konijnen die moeten afvallen, kan het dus zinvol zijn om ze of over te zetten op timothy hooi, of timothy hooi te mengen met het normale hooi. De stengels van timothy gras zijn wat steviger dan van andere gras- en hooisoorten, konijnen moeten er daardoor langer op kauwen. 

Gemiddeld bevat timothy hooi ongeveer 32-34% vezels, 8-11% eiwitten en 0.4-0,6% calcium

Hooi is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van hooi kan verschillen per oogst.

Tijssen timothy hooi, pak van 1,5 kg.

Reviews (2)

Miranda L
5
20-09-2020
Mooi groen.

Mooi groen hooi voor een aantrekkelijke prijs. Mijn konijnen en cavia's smullen ervan.

Astrid van Velzen
5
29-01-2019
alternatief voor bunny nature hooi

Ik zocht een alternatief voor het bunny nature timothy hooi, daarom heb ik deze besteld. Het ziet er ongeveer hetzelfde uit en ze eten er lekker van.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review