+ Toon categorieën

Tijssen stro, groot pak

Los verpakt stro van het merk Tijssen. Best een flinke baal. Mooie kwaliteit stro, stevige lange stengels stro. Goed geschikt als bodembedekking.

Meer details

TIJ-KVA016

Nieuw product

Op voorraad

€ 7,35 incl. btw

-€ 0,50

€ 7,85 incl. btw

Meer informatie

Los verpakt stro van het merk Tijssen. Best een flinke baal. Mooie kwaliteit stro, stevige lange stengels stro. Goed geschikt als bodembedekking.

Stro is een bodembedekking die er voor zorgt dat konijnen hun natuurlijk gedrag kunnen tonen. In stro kunnen ze graven, lekkere ligplekjes maken en ze kunnen er van eten. Stro heeft weinig voedingswaarde, maar is omdat het veel onverteerbare ruwvezels bevat wel heel goed voor de darmwerking. Omdat stro hol is isoleert het warmte goed, wat het een ideale bodembedekking maakt voor buitenkonijnen in de winter.

Eet jouw konijn ontzettend slecht hooi? Dan kun je stro als aanvullend voedsel gebruiken. Stro bevat niet de voedingsstoffen van hooi, maar de tanden en kiezen slijten er wel op, en het bevat ook veel onverteerbare ruwvezels voor een goede darmwerking. Een goede vezelrijke konijnenbrok daar naast voeren is dan wel noodzakelijk. 

Stro is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van stro kan verschillen per oogst.

Inhoud: 4.5 kg

Samenstelling: Tarwestro

Analyse: ruw eiwit 4%, ruwe celstof 37.8

Bestel je een grote baal hooi of stro, dan valt dit niet in het goedkoopste verzendtarief omdat het formaat daarvoor te groot is.

Reviews (1)

Jolanda B
5
07-05-2023
Top stro

Zeker mooie kwaliteit stro, als het winter is krijgen onze konijnen een dikkere laag stro en bij zomer een dunnere laag. Ongeacht deze gewoon binnen staan. want de vloer kan koud en fris zijn. onder de kooi ligt ook een deken als extra isolatie. En omdat de verpakking lekker groot is doe je er ook langer mee. De konijnen blij, wij ook blij.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review