+ Toon categorieën

Tijssen lijnzaad brokken 1 kg

Lijnzaadbrokjes van het merk Tijssen, verpakking van 1 kg. Let op, vanaf juli 2022 is dit product gewijzigd en zijn de brokjes in pelletvorm geperst.

Meer details

TIJ-KV0092

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 5,50 incl. btw

Meer informatie

Kiloverpakking lijnzaadbrokjes van het merk tijssen, geperst in pelletvorm. Lijnzaadbrokjes kun je als extra, als traktatie geven aan konijnen en knaagdieren. Lijnzaad heeft een positief effect op de huid, vacht, spijsvertering en stofwisseling. Lijnzaadbrokjes worden in verhaarperiodes vaak aan konijnen gegeven die gevoelig zijn voor verstopping. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het daar echt bij helpt, maar veel konijnenbaasjes hebben het idee dat konijnen daardoor toch beter de verhaarperiode door komen. 

Koel, droog en donker bewaren. Enkelvoudig diervoeder.

Deze lijnzaadbrokjes hebben (ook in de dichte verpakking) een beperkte houdbaarheid, omdat er geen concerveringsmiddelen aan toe zijn gevoegd. Deze verpakking heeft zolang deze dicht blijft vaak wel een iets langere houdbaarheid. Maar als deze geopend wordt is het echt aan te raden dit binnen maximaal 3 maanden op te voeren.  Koop dus niet te groot in.

Inhoud: 1 kg

Voedingsadvies: Geef 1-5 gram lijnzaadbrokjes per konijn per dag. Dat is 1-5 brokjes. Dit is een advies per konijn, dus niet per kilo! Te veel lijnzaadproducten geven kan diarree veroorzaken! Geef dit dus echt met mate.  

Samenstelling: lijnzaadschilfers.

Analytische bestanddelen per kg: Ruw vet 90 gr. Ruw eiwit 330 gr. Ruwe Celstof 96 gr. Ruw As 55 gr. Fosfor 8.10 gr. Natrium 0.80 gr. Magnesium 4.80 gr. Calcium 3.40 gr

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review